Monpelje je Miću doneo veliku radost

Marina, dvojka si

Poznato je da mnogo naših igrača doživljava klađenje vrlo emotivno i veže se za neke timove ili igrače, a jedan naš igrač i Marina su se sjano družili.

Dobili smo sjajnu anegdotu vezanu za klađenje na trke pasa koje pobuđuju sve veće interesovanje kod nas.  Kažu da je pas čovekov najbolji prijatelj, a očigledno da se posle nekog vremena provedenog u “druženju” sa trkačkim psima naši igrači identifikuju sa svojim ljubimcima. Evo sjajne priče u kojoj nas je jedna Marina zaista oduševila.

“Jednog vrelog letnjeg dana, drugar i ja se uputimo u obližnji Meridian da se rashladimo i odigramo neki tiket. Sedeli mi tu neko vreme i stalno čujemo nekog momka kako viče “hajde Marinaa!!!” Ništa nam nije bilo jasno.

Posle nekog vremena više nismo mogli da izdržimo i okrenemo se da ga pitamo ko je ta Marina koju toliko doziva. Kaže on mrtav ‘ladan “ker dvojka”. Evo vec godinama kad god uđemo u Meridian navijamo za Marinu.”

Naš drugar Milan K (broj računa 1036144) nam je poslao ovu sjajnu priču i mi smo je odabrali kao najbolju među poslatim. Ovo je treći tekst u serijalu “Moja priča“, a Milana smo nagradili sa 5.000 dinara koje dobija na svoj bonus račun!

Pošalji nam i ti svoju priču na mojaprica@kladionicameridian.com, a sledeća priča će izaći u petak 26. avgusta.