Međunarodni fudbal: da li je Meksiko i dalje prejak za Jamajku?

Međunarodni fudbal: da li je Meksiko i dalje prejak za Jamajku?

Posle pobeda na početku turnira, dve vodeće selekcije u grupi C na Gold kupu, Meksiko i Jamajka, igraće fudbal ne samo iz takmičarskih razloga, već i radi raščišćavanja nekih starih računa.


Naravno, mnogo više razloga za priželjkivanje uspeha u tome ima Jamajka, koja je upravo u okršaju sa Meksikom izgubila finalnu utakmicu pre dve godine na istom takmičenju. Samo godinu dana kasnije, Rege bojsi nisu uspeli da pobede Meksiko ni na Kopa Amerika kada su u grupnoj fazi izgubili rezultatom 2:0.

Zapravo jedinu pobedu koju ova selekcija ima protiv El Tri u poslednjih 13 susreta je trijumf iz 2008. godine u okviru kvalifikacija za Svetski kup.

Huan Karlos Osorio je na Gold kup poveo veoma izmenjen sastav u odnosu na Kup konfederacija, ali se svejedno smatra da El Tri može da odbrani trofej. Među boljima u pobedi nad El Salvadorom u prvom kolu bili su Elijas Hernandez, Martin Baragan i Orbelin Pineda.

Jamajka je sa 2:0 savladala Kurakao, a strelac drugog gola je bio Daren Matoks, fudbaler Portlanda koji je jedan od onih koji bi mogli da ugroze gol Meksika.

Utakmica se igra u Denveru, a Meridianbet kvote se nalaze ovde.


9.7.2017. Međunarodni fudbal: Meksiko favorit i sa mladim sastavom


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *