Mega Leks i Cibona u LŠ kreču efikasno

Mega i Cibona idu u plus na startu LŠ

Sada se LŠ igra i u košarci, a posle mnogo raznih pitanja i raznoraznih igara iz ABA lige su tu Partizan, Mega, Cibona, Mornar uz Helios koji ove godine na nastupa u ABA.

Mega, Cibona i Mornar su zajedno u grupi D, a crngorski tim svoj meč igra tek u sredu protiv Ostendea.

Mega dočekuje Avelino na svom terenu i verujemo da će u Mitrovici atmosfera biti sjajna, a tim motivisan. Ovo je prvi izlazak Mege u Evropu i stoga im je bitno da se pokažu u LŠ. Avelino je odlična ekipa, jedva su izgubili u Italiji i od Olimpije iz Milana, Amerikanci Rendolf i Regland su prve zvezde tima.

Kao i Mega ovaj tim redovno igra sa velikim brojem poena, pa verujemo da je + prava igra u ovom meču, kao i u duelu Cibone i Tenerifea. Španci su odlično krenuli u svom prvenstvu, kao i Cibona u ABA ligi. Ostrvljani imaju pregšt napadačkog talenta u timu, a Cibona sa Šakićem i Žižićem može da postigne dovoljno poena. Odigrajte +.

Na kraju je tu meč Strazbura i Juventusa iz Litvanije, a verujemo da će Strazbur tu doći do pobede.

Dobro poznati Solnok gostuje AEK-u gde su mu šanse za pobedu skoro nikakve, ali dvojka uz hendikep od 16,5 poena ima sasvim dovoljnu kvotu da odigrate to.

Banvit je jedan od turskih timova koji igraju LŠ, a svakako je da su jači od izraelskog Iron Naharije mnogo više nego što to približno iste kvote na 1 i 2 nalažu. Banvit ipak ima kontinuitet dobrih igara u možda i najjačoj ligi Evrope trenutno, 2 se ceni kvotom 1,73.

Baken i Nimburk nisu baš krem evropske košarke, ali su se našli na pravom mestu, tu smatramo + za pravu igru, a u duelu Šarloe i Bešiktaša 2. Kao što rekosmo, turski timovi su najjači u LŠ, a Bešiktaš će pobediti sa više od 7,5 poena razlike.

Domžale je dospelo u LŠ, a u goste im dolazi Aris, koji jeste domaćinska ekipa ali ima snage da savlada protivnika sa više od 5,5 poena razlike. Tu je i Dinamo Sasari, a gde je ovaj tim tu je uvek i +, dok Monako ne može da pobedi Skajlajnerse baš sa više od 14,5 poena razlike.