Partizan v FMP-ABA League season 2016-2017

Mega mora da pobedi, Partizan sa FMP-om za drugo mesto

Superliga Srbije se nastavlja, a Partizan i FMP će imati veliku borbu za drugo mesto od 18 časova, dok Mega mora da krene sa pobedama.

Tim Dejana Milojevića je do sada zabeležio samo dve pobede i to jednu nakon produžetka. Iako u timu nema Radeta Zagorca očekivalo se da li će Mega igrati mnogo bolje u domaćem takmičenju.

Posle poraza od Dinamika nema više mnogo prostora za greške i neophodno je da Mega pobeđuje. Sada idu u Suboticu, u goste Spartaku. Pobediće, a uz hendikep od 5,5 poena Meridianbet kvota na 2 je 1,69.

Najvažniji meč ovog kola igra se u hali “Aleksandar Nikolić” gde Partizan dočekuje FMP. Oba tima su jedine poraze doživeli protiv Crvene zvezde i bore se za drugo mesto na tabeli.

“Crno-beli” su svakako favorit u ovom meču, ali i “Panteri” su tokom sezone samo dizali formu i sada su u sjajnoj seriji rezultata. Iako verujemo da će Partizan u ovom meču uspeti da pobedi, FMP će pružiti dostojan otpor.Predvođeni Džonom Boldenom, Filipom Čovićem i Ajzeom Ostinom, oni su pokazali više puta ove sezone da iako su mlad tim mogu da se nose sa najboljima.

Vil Hečer će uz centre biti glavna figura pobede, ali ona neće biti ostvarena dvocifrenom razlikom. Zbog toga 2 uz hendikep od 9,5 poena seluje kao pravi tip kada je ovaj meč u pitanju.

Crvena zvezda će i nakon ovog kola ostati prva na tabeli. Čak i da izgube od Borca, ne preti im pad sa vrha tabele. Dobro su se Čačani držali protiv Partizana, gde su do samog kraja mogli da dođu do velikog iznenađenja.

Ipak Crvena zvezda je prilično nemilosrdna u domaćem takmičenju, bilo je tu pobeda i sa preko 30 razlike, kao protiv subotičkog Spartaka. Zato je hendikep od 15,5 poena dovoljan da se odigra dvojka.

Čak i kada nema nosioca igre tim Dejana Radonjića bez problema izlazi na kraj sa srpskim klubovima, tako da će ovde Meridianbet kvota 1,73 biti siguran tip.