MEga Leks

Mega protiv Cibone, pa to je tip dana!

Mega Leks ove sezone ne pruža partije kakve su se očekivale od mladog tima Dejana Milojevića, ali bi pobedom danas bar osigurali opstanak.

Teško je poverovati da bi i u slučaju poraza u poslednje dve utakmice u ligi došlo Krka uspela da stigne Megu, ali pobeda u ovom meču bi otvorila timu koji igra u Sremskoj Mitrovici vrata za potencijalni juriš na šesto mesto na tabeli.

To bi možda i osigiralo mesto u Evropi za naš tim naredne sezone, ali da li Mega može da pobedi Cibonu?

Poslednju pobedu Cibona je u ABA ligi imala osmog februara kada su pobedili MZT na svom terenu. Od tada su zaređali sedam poraza, ali su na prethodne dve utakmice izabranici Damira Mulaomerovića pružili dostojan otpor protivniku.

Od Zadra su izgubili sa jednim, a od Cedevite sa četiri poena razlike. Otkako je Ante Žižić prešao u Darušafaku ovaj tim nema nikakvih dodirnih tačaka sa ekipom koja se ravnopravno borila za ulazak među četiri najbolje ekipe.

Mega je posle tri sigurne pobede poklekla pred desetkovanim Partizanom, a večeras od 21 čas se nadaju da će iskoristiti to što Union Olimpija igra sa Cedevitom, a FMP sa Crvenom zvezdom i pobedom stići ove dve ekipe na tabeli.

Kvota na pobedu Mege je 2,55 i ovo je apsolutni fiks dana! Ne smete propustiti da na svom tiketu dodate pobedu ekipe Dejana Milojevića.

Uz hendikep od -4,5 poena ili -5,5 poena ona će se smanjiti, ali ćete imati i mnogo sigurniji tip na svom tiketu, tako da ostaje samo da se izabere jedna od ove dve opcije.