Gal Mekel ima novu ulogu u Makabiju

Mekel u minusu, igrajte na Mitrovića i Raduljicu

Košarkaška ponuda je ovih dana sjajna, igrali su se Evrokup i Evroliga, a večeras će Gal Mekel teško premašiti svoju granicu.

Mekelova granica je osam poena, a on je pre svega plej koji zna da se uklopi u tim. Sada u Makabiju ima i previše strelaca da bi Mekel pokušavao da se istakne,tako da će više gledati da razigra saigrače. Mekel će više gledati na asistencije nego na poena i odigrajte ga u minusu.

Kada je Crvena zvezda u pitaju preldažemo jedan + i jedan –. Granica na Luku Mitrovića je 10 i pošto ne očekujemo previše poena u duelu Blata i Radonjića savetujemo minus. Sa druge strane, pošto takođe očekujemo neizvestan duel onda predlažemo Gudurića + jer je on najbolji u ovakvim mečevima.

Nando De Kolo će i ove sezone nastaviti da rešeta odbrane rivala. Sada je granica na njega velikih 17 poena, ali ništa nije nedostižno za Francuza portugalskog porekla. Plus je veoma moguć.

Raduljica i Zoran Dragić su dosta potcenjeni na granicama za poene na startu sezone. Uspeće reprezetativac Srbije da dođe do dvocifrenog broja poena, kao i sjajni Slovenac.

Emir Preldžić je našao novi tim u kome će mu uloga u veteranskim danima biti znatno sma nnea u odnosu na dosadašnu karijeru. Zbog toga vam savetujemo da odigrate minus na njegove poene, jer će teško na terenu biti više od desetak minuta.

Pouzdani centar Aleks Tajas bi mogao biti jedna od svetlih tačaka svog tima, iz pre svega iz pikenrola bi trebalo da dođe do potrebnih desetak poena, a ni doprinos posle ofanzivnog skoka ne treba zanemariti.

Na koga ćete se vi kladiti kada su poeni u pitanju? Ponuda je sjajna, pitaje je samo dobro izabrati!