Melzer : "ovo je najgora stvar koju mi je priredio prijatelj" Neviđena situacija se desila na jučerašnjem meču Melzer - Sousa, na ATP turniru u Ženevi. Melzer poručio Souzi: "Ovo je najgora stvar koju mi je priredio prijatelj". Melzer je u toku prvog seta prekinuo igru i upustio se u raspravu sa Sousom. Naime, on je bio ubeđen da je Sousa udario loptu koja je već dvaput odskočila i da poen treba da pripadne njemu. Čak je i poručio da će prekinuti njihovo prijateljstvo ukoliko poen ne pripadne njemu. Melzer je tražio poen ali ga nije dobio. Sousi je pripao poen ali i pobeda. Da li je Sousa izgubio prijatelja, nemamo informaciju.

Melzer : “Ovo je najgora stvar koju mi je priredio prijatelj”

Neviđena situacija se desila na jučerašnjem meču Melzer – Sousa, na ATP turniru u Ženevi. Melzer poručio Souzi: “Ovo je najgora stvar koju mi je priredio prijatelj”.

Melzer je u toku prvog seta prekinuo igru i upustio se u raspravu sa Sousom.

Naime, on je bio ubeđen da je Sousa udario loptu koja je već dvaput odskočila i da poen treba da pripadne njemu. Čak je i poručio da će prekinuti njihovo prijateljstvo ukoliko poen ne pripadne njemu. Melzer je tražio poen ali ga nije dobio. Sousi je pripao poen ali i pobeda.

Da li je Sousa izgubio prijatelja, nemamo informaciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *