Ko je u fantasy timu imao Aleksisa, dobro je prošao

Meridian fantasy: Aleksis vodi Arsenal u LŠ, a dominira i u fantasy ligi!

Kraj Premijer lige je obeležen „duplim kolima“ u našoj fantasy ligi. Arsenal je u prošlom kolu igrao dva meča, što se mnogima isplatilo.

Sa pobedama protiv Mančester junajteda i Sautemptona vratio se Arsenal u igru kada je plasman u Ligu šampiona u pitanju. A ko je u timu u ovom kolu imao Aleksisa Sančeza dobro je prošao.

Prvo mesto u našoj Meridian public chat fantasy ligi osvojio je Boriša Pavlović sa timom Beštije sa Gorice. On je imao neverovatnih 107 poena!

Iskoristio je triple captain opciju, pa mu je sam Aleksis Sančez doneo 42 boda. Fenomenalni su bili i defanzivci  – Petr Čeh i Markos Alonso su doneli dvocifren broj bodova, a Mouson i Jošida su doneli još po 7 bodova.

Dovoljno je bilo da u ostatku tima Manolo Gabijadini i Dušan Tadić imaju solidan skor da Boriša osvojio prvo mesto u našoj ligi.

I ti želiš bonus? Iskoristi kod 445888-425544 i pridruži se našoj Meridian pubilc chat fantasy ligi!

Nemanja Čorlija i njegov Cheeki Breeki su ostali bez prvog mesta zbog loše procene. Ostao je Vensan Kompani sa 11 bodova na klupi, a i pored toga je ovaj tim imao 104 boda.

On je takođe imao Aleksisa kao triplog kapitena, kao i Čeha i Alonsa u odbrani. Sedrik je takođe doneo šest bodova, a u napadu su solidni bili Gabrijel Žezus i Dijego Kosta. Standardno odličan bio je i Bornmutov Džoš King.

Zašto i ti ne bi uzeo bonus? Uđi u našu Meridian public chat fantasy ligu i osvoji bonus! Kod za ulazak je 445888-425544!

Treće mesto sa 94 boda imao je Ivan Stanković, sa timom Džedaji. Od ukupno 94 boda najviše mu je naravno doneo Aleksis – 42.

Defanzivci Sautemptona Jošida i Stivens su takođe bili odlični, a oba golmana su sačuvala svoje mreže. Ipak Ivan je uspeo dobro da izabere i umesto Kabaljera koji je imao 6, stavio je u tim Čeha sa 10 bodova više.

Gabrijel Žezus i Dijego Kosta u napadu su bili dovoljni za treće mesto i sjajan bonus!