Premijer liga: koga može Arsenal da pobedi, ako ne Midlsbro?

Meridian fantasy: Atomska odbrana i Aleksis Sančez!

 Ovo kolo Premijer lige obeležio je trijumf Liverpula nad Totenhemom, a fantasy igrači koji su imali Aleksisa Sančeza u timu su dobro prošli.

Liverpul je u ovom kolu konačno izašao iz serije loših rezultata, pošto su u derbiju kola pobedili Totenhem. Ipak, porazi su rezultirali time da igrači izgube poverenje u Redse, pa je u našim najboljim timovima bio samo jedan igrač Liverpula uz golmana Minjolea.

Igraj i ti sa nama Fantasy! Uđi u našu ligu na zvaničnom sajtu Premijer lige sa kodom 445888-425544 i osvoji bonus svake nedelje!

Prvo mesto su ove nedelje sa po 79 poena podelili Nemanja Stojanović i Marko Sajić. Markov tim Mangaloid FC imao je za kapitena Aleksisa Sančeza, koji je sa trakom oko ruke doneo 30 bodova!

Napadači nisu imali previše bodova, ali je zato odbrana bila sjajna. Sva četvorica defanzivaca i golman su sačuvali svoju mrežu. Arsenal je odoleo pa su Marku bodove doneli Beljerin i Čeh, a pošto je i Everton odigrao dobro Bejns, Kolman i Vilijams su imali dosta bodova.

Uđi u Meridian public chat fantasy ligu! Kod za ulazak je 445888-425544, a svake nedelje delimo bonuse!

Nemanja Stojanović je sa timom Spirit takođe imao 79 bodova. On je u timu zadržao Minjolea i Lalanu, a kao i Marko kapiten mu je bio Aleksis Sančez. Pedro mu je takođe doneo dvocifren broj poena, a u napadu mu je bio Serhio Aguero koji je iskoristio povredu Gabrijela Žezusa i doneo pet bodova.

Hoćeš bonus? Svake nedelje u našoj Meridian public chat fantasy ligi delimo tri bonusa za najbolje!

Vasilije Vratnica je sa svojim timom Orlovi Podgorica bio treći sa 74 boda. Naravno da je i on u timu imao kapitena Sančeza, a tu je bio i odlični Džo Alen sa devet bodova.

U napadu ga je ispoštovao Zlatan Ibrahomović, a Mekol, Bejns i David De Hea su uspeli da iz defanzive pomognu sa odličnim učincima i tako pozicioniraju Vasilija na treće mesto.