fantasy Josh King

Meridian fantasy: Bench boost i timovi iz donjeg dela doneli bonus

Liverpul je profitirao iz ovog kola Premijer lige, a u našoj Meridian public chat fantasy ligi najbolji je ovog vikenda bio Igor Jocić.

On je sa svojim timom Pantljičare bio prvi na tabeli sa 85 bodova. On je pre svega verovao igračima koji nastupaju za timove iz donjeg dela tabele.

Kapiten mu je bio Džoš King sa 22 boda. On je bio sjajan u pobedi Bornmuta koji je i definitivno uspeo da opstane i ove sezone u Premijer ligi.

Golman Hala Jakupović je doneo sjajnih 14 bodova, a u defanzivi su odlični bili Matip i Voker. Odličan sa dvocifrenim brojem bodova bio je i Gilfi Sigurdson, a Ali i Rašford su bili dovoljni za prvo mesto. Odigrao je Igor Bench Boost koji mu je doneo samo četiri boda, ali sa druge strane isplatilo se – doneo mu je i prvo mesto na tabeli.

Sezona se bliži kraju, a mi svake nedelje delimo bonuse u našoj Meridian public chat fantasy ligi! Kod za ulazak je 445888-425544.

Drugo mesto osvojio je Marko Hitl i tim Zgaz. Imao je tačno četiri boda manje od prvoplasiranog, a imali su istog kapitena. Defanzivci Čelsija Luiz i Aspilikueta su takođe bili odlični, a Minjole i Baji su kompletirali sjajnu odbranu ovog tima.

Napad je sa Rašfordom i Vardijem bio sasvim solidan, a u sredini terena Totenhemovi prvotimci Eriksen i Ali su doneli dovoljno bodova za drugo mesto. Mogao je biti i prvi, ali nažalost nije verovao u Jakupovića, pa mu je njegovih 14 bodova ostalo na klupi.

Ako i ti želiš bonus uđi u Meridian public chat fantasy ligu! Kod za ulazak je 445888-425544!

Treće mesto sa 71 bodom pripalo je Ivanu Novakoviću i timu Sef. Kapiten Serhio Aguero doneo je čak 24 boda, a u defanzivi su se istakli Rajan Bertan i Tom Hiton.

Kao i u ostatku pobedničkih timova Dele Ali i Džoš King su bili u timu, a Kevin De Brujne je dodatno “začinio” špic, Nažalost Ivanu je na klupi ostalo čak 24 boda – Jakupović sa 14 i Pedro sa 10 bodova su ostali neiskorišćeni.