Olivije Žiru fantasy Premier League

Meridian fantasy: Nikoli timska igra donela prvo mesto, ali bonus ide za napadače!

Novogodišnje ludilo u Premijer ligi je okončano, a u našoj  fantasy ligi najbolji je bio Nikola iz Meridiana sa čak 95 bodova!

Njegov tim Beli Orlovi zablistao je u ovom kolu. Samo trojica igrača su podbacila, a to su Hari Kejn, Eden Azar i Pogba. U defanzivi su su mu svi igrači doneli poene, a najzaslužniji za ovakav rezultat bio je kapiten Lukaku sa 22 boda.

Ipak Nikola nije dobio bonus za prvo mesto, već Aleksandar Radović. On je odigrao All Out Attack i nije se pokajao. Sva trojica koju je ostavio na klupi nisu donela bodove, a u napadu su Žiru, Ibrahimović i Aguero bili sjajni.

Iako su Silva i Lalana razočarali, Snodgras je imao 10, a Zaha i Filips po devet bodova što je bilo dovoljno za ukupno 90 bodova i bonus za prvo mesto.

Ako igraš fantasy na sajtu Premijer lige pridruži se Meridian public chat fantasy ligi! Kod za ulazak je 445888-425544, a svake nedelje delimo bonuse.

Vasiliju Vratnici je Olivije Žiru bio kapiten i od ukupno 85 poena u ovom kolu on mu je doneo 30. Osim njega u napadačkom delu tima nije bilo raspoloženih, ali odbrana je bila na nivou.

De Hea je sačuvao mrežu i uzeo šest bodova, toliko je imao i Hut. Ben Mi je doneo sedam, a Geret Mekoli osam bodova, dok je najbolji bio Lejton Bejns sa 15 bodova. To je bilo dovoljno za drugo mesto i bonus na računu.

Zaigraj sa nama u Meridian public chat fantasy ligi, kod za ulazak je 445888-425544, a svake nedelje delimo bonuse.

Ove nedelje dvojica igrača osvojila su treće mesto sa po 79 bodova. Srđan je takođe imao 30 bodova od kapitena Olivijea Žirua, a u timu su mu bili Sterling, Bejns i Lukaku.

Marko Simić je takođe imao 79 bodova, a najviše su mu doneli igrači VBA. Mekoli, Rondon i Filips su doneli 22 boda.

Aguero i Čarli Adam su imali dvocifren broj bodova, i to je bilo dovoljno za treće mesto.

Zaigraj i ti sa nama u Meridian public chat fantasy ligi. Kod za ulazak je 445888-425544, a redovno najboljima delimo bonuse.