Romelu Lukaku

Meridian fantasy: Bonus na Lukakua i stotka u ovom kolu!

Još jedno kolo Meridian public chat fantasy lige je za nama, a prvoplasirani Bojan Đorđević je ove nedelje sve karte bacio na Lukakua.

Napadač Evertona je u njegovom timu Banat bio trostruki kapiten,a  s obzirom da je protiv Hala imao dva gola i asistenciju to mu je donelo čak 46 bodova. Skoro polovinu od 100 koliko je ukupno imao!

Ni u defanzivi to nije uopšte izgledalo loše pošto je Tom Hiton imao 10 bodova, a i Kolman je sačuvao svoju mrežu. Sve je začinio Geri Kejhil bitnim golom koji je doneo pobedu Čelsiju nad Stoukom.

U veznom redu Džoš King je nastavio da donosi bodove, a Majkl Antonio i Aleksis Sančez su takođe bili u formi. To je bilo više nego dovoljno za prvo mesto na tabeli!

Ako i ti hoćeš da zaigraš Meridianbet public chat fantasy sa nama pridruži se u ligi, kod za ulazak je 445888-425544, a svake nedelje delimo bonuse!

Aleksandar Radović sa timom Dobro pamtim sve bio je drugi na tabeli. Imao je šest bodova manje od prvoplasiranog Bojana. Njemu je takođe Lukaku bio kapiten, a kec u rukavu bio je i Lancini sa 10 bodova.

Čitava odbrana je sjajno odigrala, pa su tako Kolman, Sako i Vilijams doneli ukupno 20 bodova. Dvojac vezista Totenhema Eriksen i Dele Ali su takođe bili uspešni i doneli su Aleksandru drugo mesto na našoj tabeli.

Zaigraj i ti Meridian public chat fantasy ligu i osvoji bonus! Kod za ulazak je 445888-425544!

Treći ove nedelje bio je Vladan Todorić sa timom FK Liman Bronx. Takođe je imao Lukakua kao kapitena, a iznenađenje u napadu bio je Benik Afobe. Korpulentni napadač Bornmuta doneo je čak 12 bodova.

U odbrani je dobar bio dvojac Evertona Bejns i Vilijams, a Tom Hiton na golu bio je dvocifren. U vezi su čekali Dele Ali i Lancini, tako da je to bilo i više nego dovoljno za odličan rezultat!