Fantasy

Meridian fantasy: Čak trojica izjednačena na prvom mestu!

Prošlo kolo je takođe bilo jako izjednačeno, ali sada Meridian fantasy ima tri tima izjednačena na prvom mestu sa po 83 osvojena boda!

Dimitrije Manitašević sa timom Brtovi jedini nije imao Harija Kejna kao kapitena svog tima. Ipak njemu je bonus donelo to što je odigrao Bench boost u ovom kolu. Sa klupe je došlo 13 bodova – 11 od Roberta Firmina i po jedan od Jakupovića i Stonsa.

Fil Džagelka je taođe bio dvocifen posle drugog kola u nizu u kome je dao gol, a u napadu su Kejn i Lukaku bili odični. Razliku je napravio i Andre Aju sa golom za Vest Hem. Takođe posle nekoliko sušnih kola Liroj Sane je pogodio mrežu i doneo Sitiju bitne bodove, a Dimitriju osam poena.

Zaigraj i ti sa nama Meridian fantasy! Uđi u našu ligu na zvaničnom sajtu Premijer lige, kod je 445888-425544.

Isti broj bodova imao je i Miloš Jaćimović sa timom Sombor. U napadu pored neizbežnih Kejna i Lukakua našao mu se Alvaro Negredo koji je konačno prekinuo post i dao gol. Tako mu je Španac u ponedeljak nadoknadio zaostatak za vodećima.

Odbrana ga je odlično poslužila, jer su Mančester junajted i Liverpul sačuvali svoje mreže, a Lejton Bejns je asistencijom došao do šest bodova.

Son iz Totenhema je nastavio da niže dobre igre i imao je deset bodova, a u timu mu je bio i Dele Ali sa šest bodova. Da Ros Barkli nije dobio žuti karton mogao je Miloš biti usamljen na prvom mestu, a ovako ga je podelio!

Igraš Fantasy Premijer lige? Uđi u Meridian public chat ligu i svake nedelje osvoji bonus! Kod za ulazak je 445888-425544.

Poslednji osvajač bonusa je i prvoplasirani u ukupnom poretku Meridian public chat fantasy lige. Nikola Pešić sa timom Pesha Pistolero je već poznat, jer je konstatno u vrhu i nekoliko puta je osvajao bonus.

Antonio Valensija mu je bio jedina uzdanica koja je u odbrani uzela više bodova, ali zato su vezni red i napad bili odlični. Svi napadački orjentisani igrači doneli su mu bodove.

Kejn, Son i Firmino su bili dvocifreni, a odličan učinak imali su i Aleksis Sančez, Eriksen, Sane i Aguero.