Meridianbet fantasy

Meridian fantasy: Dinamo prvi, bench boost omanuo

Povreda Filipea Kutinja i pobeda Čelsija nad Totenhemom obeležili su kolo u Premijer ligi, ali šta se dešava sa Meridan public chat fantasy ligom?

Opet smo podelili tri bonusa, a najbolji u ligi ove nedelje bio je jedan Meridijanac. Milutin koga odlično znate kao čoveka koji vam svakog dana javlja najigranije parove dana imao je 77 bodova i bio je najbolji ove nedelje.

Kapiten Ibrahimović doneo mu je 18 bodova, Ostin je takođe pogodio, a Negredo je imao sjajan učinak. Sačekao je i Fera, koji je konačno imao dobar učinak, a Aleksis Sančez je sa 14 bodova kompletirao dobro kolo za našeg Milutina.

Igraj i ti sa nama Meridianbet public chat fantasy ligu (kod za ulazak 445888-425544) i svake nedelje osvoji bonus!

Prvi koji je osvojio bonus je Slaviša Zdravković i njegov Dinamo. On je uz Negreda u napadu imao i raspucanog Serhija Aguera, a u veznom redu je uz Sančeza imao rasoloženog Nemanju Matića.

U defanzivi mu osim Monreala niko nije doneo previše bodova, ali je sve to bilo sasvim dovoljno da sa ukupno 74 poena bude najbolji ove nedelje i uzme najveći bonus.

Drugi sa dva boda manje je već dobro poznati Stefan Đušić. Njegov Wield Field je lako mogao do prvog mesta, ali bench boost nije dobro odigran. Igrači sa klupe doneli su mu samo bod i protraćio je ovu mogućnost.

Za razliku od većine igrača on je u svom timu imao dvojicu fudbalera Kristal Palasa, pa su mu tako Benteke i Zaha doneli 20 bodova.

Pridruži nam se na Meridianbet public chat fantasy ligi i zaigraj protiv lica sa druge strane kladioničarskog pulta! Kod za ulazak je 445888-425544.

Treći u redu za bonus je Stefan Milojević sa timom liste. On je uspeo da skupi 68 bodova u ovom kolu, a najviše je profitirao kod izbora kapitena. Aleksis Sančez mu je nosio traku, što znači da je doneo 28 bodova, više od trećine.

Osim toga dovoljni su mu bili solidni učinci Pedra, Negreda i Žirua za treće mesto i vredan bonus.

Pozivamo naše dobitnike da nam se jave i pokupe bonus, dok želimo da se još više igrača pridruži Meridianbet public chat fantasy ligi, a kod za ulazak je 445888-425544.