Aleksis Sančez fantasy

Meridian fantasy: Epsko kolo, pravo vreme za bench boost!

Meridian Viber public chat fantasy liga se privodi kraju! Pretposlednje kolo su obeležili neverovatni rezultati zbog mnogobrojnih duplih mečeva!

Većina timova je igrala duplo kolo, a igrači koji su mudro planirali su sačuvali Bench boost za ovo kolo.

Prvo mesto je osvojio Ivan Stanković sa timom Džedaji, imao je neverovatna 184 boda.Kapiten mu je bio Aleksis Sančez koji je na dva meča uz kapitensku traku uspeo da skupi 54 boda!

Sa klupe je stigao čak 21 bod jer su na njoj bili Kabaljero, Mekoli, Kante i Stivens, a bench boost je bio uključen.

U napadu su Kejn i Gabrijel Žezus bili fenomenalni, a Čeh, Alonso, Monreal i Jošida su kao defanzivci izuzetno doprineli prvo mestu. U vezi su se istakli Kapu i Liroj Sane, što je bilo sasvim dovoljno za prvo mesto i najveći bonus.

Uhvati poslednji voz i zaigraj fantasy sa nama! Kod za ulazak u ligu je 445888-425544, a svake nedelje delimo bonuse.

Drugo mesto osvojio je Nikola Pešić sa timom Peša Pistolero. On je naravno odigrao Bench Boost, a sa klupe je došlo čak 43 boda. Pikford je imao šest bodova, Monreal bod više, a Silva je imao 10 poena. Aspilikueta je bio pun pogodak sa čak 20 bodova.

Kapiten tima je kao i prvoplasiranom timu bio Aleksis Sančez, a i Nikola je u napadu imao Kejna i Žezusa. Uz Stivensa i Kabaljera u odbrani to je donelo drugo mesto u našoj Meridian public chat fantasy ligi.

Zaigraj i ti sa nama fantasy u poslednjem kolu Premier lige! Kod za ulazak je 445888-425544!

Boriša Pavlović i njegove Beštije sa Gorice su osvojile treće mesto sa 166 bodova. Da je manje verovao igračima Sautemptona verovatno bi bio i na boljoj poziciji.

Dušan Tadić i Manolo Gabiadini su ukupno doneli tri boda u dva meča, a samo je Maja Jošida imao prihvatljiv učinak. Ipak kapiten je bio pravi – naravno Aleksis.

Za razliku od većine igrača Boriša je u timu imao Dele Alija i Azara, a Rob Holding je takođe doneo sedam bodova.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *