Romelu Lukaku fantasy

Meridian fantasy: FA kup poremetio planove

Zbog utakmica FA kupa mnogi timovi ovog vikenda nisu igrali svoje premijerligaške mečeve, što je poremetilo planove igrača.

Neki jedva da su imali nekoga ko bi im doneo bodove u ovom kolu, tako da nije bilo malo timova sa jednocifrenim brojem bodova u ovom kolu. Ipak neki su uspeli da sklope kompletan tim i da imaju preko 60 bodova.

Prvo mesto u našoj Meridian public chat fantasy ligi osvojio je Dejan Goljevac sa timom Ipon Security i čak 73 boda!

Kao i svima koji su dobro prošli u ovom kolu kapiten mu je bio Romelu Lukaku. U odbrani je dobro odigrao Ešli Vilijams, a sjajno je odigrao gotovo čitav vezni red. Džoš King i Kevin Miraljas su bili dvocifreni, dok je Gilfi Sigurdson imao sedam bodova.

Zaigraj našu Meridian public chat fantasy ligu! Svake nedelje delimo bonuse, a kod za ulazak je 445888-425544.

Dejan Dražić sa 65 bodova bio je drugi. . Verovao je Lukakuu u napadu i to mu se isplatilo. Sa 24 boda samo od kapitena, to je već bilo dovoljno za odličan rezultat.

Džoš King je promašio penal ali je i pored toga doneo 18 bodova i uz poene Rosa Barklija i Gilfija Sigurdsona to je bilo dovoljno za drugo mesto. U odbrani je uzeo samo dva boda, ali to nije naškodilo njegovom rezultatu.

Zaigraj Meridian public chat fantasy ligu i osvoji bonuse. Kod za ulazak u ligu na zvaničnom sajtu Premijer lige je 445888-425544.

Jedan od retkih koji su uspeli da imaju 11 igrača koji igrjau u prethodnom kolu bio je Washington United Nikolete Petković. Defanziva nije blistala, ali su zato u veznom redu Antonio i Sigurdson imali odlične partije i doneli su osam i devet bodova.

Ipak, ključni čovek za treće mesto u našoj ligi bio je Romelu Lukaku koji je kao kapiten doneo 24 boda. On je uspeo da neutrališe loše učinke ostalih napadača.

Zaigraj i ti sa nama Meridian public chat fantasy ligu. Kod za ulazak je 445888-425544!