Romelu Lukaku fantasy

Meridian fantasy: Fenomenalni Lukaku i kolo za pamćenje

Osim pobede Čelsija u derbiju kola ovo kolo je obeležio neverovatan duel Evertona i Bornmuta, a fantasy igrači koji su imali Lukakua u timu su profitirali.

U pobedi „Karamela“ od 6:3 on je postigao het-trik i imao 21 bod. Prvi u Meridian public chat fantasy ligi ove nedelje bio je Branimir Lazarević sa timom Stigni me ako možeš. On je imao 102 boda na kraju kola!

Samo Met Filips i Aleksis Sančez od njegovih pulena nisu uspeli da ostvare učinak. Počevši od Lukakua, svi ostali su doneli značajan broj bodova.

Ljoris, Voker i Geret Mekoli su sačuvali svoje mreže, a Markos Alonso je doneo osam bodova asistencijom, iako mu je clean sheet pokvario Žiru golom na samom kraju meča.

Eden Azar je sa kapitenskom trakom došao do 22 boda, a u napadu je bio i sjajni Džermejn Defo koji je u Sanderlendovom razbijanju Kristal Palasa doprineo sa dva gola.

Pridruži se i ti Meridian public chat fantasy ligi! Svake nedelje delimo bonuse, a kod za ulazak je 445888-425544.

Drugo mesto osvojio je Uroš Tatić, koji je sa 91 bodom imao samo bod više od trećeplasiranog Radovana Brajovića.

Uroš i Radovan su imali jednu bitnu stvar zajedničku u svom timu, a to je da im je kapiten bio Romelu Lukaku. Sa kapitenskom trakom oko ruke sjajni Belgijanac im je doneo po 42 boda i bonus u našoj Meridian public chat fantasy ligi.

Osim njega zajednički su im bili golman – David De Hea i u napadu Dijego Kosta. Uroš je odlično prošao u defanzivi sa Mekolijem i Alonsom, u vezi je imao Nasera Čadlija, a u napadu Harija Kejna.

Sa druge strane Radovanu je zbog jedne loše izmene izmaklo drugo mesto. Geret Mekoli mu je sa sedam bodova ostao na klupi, a u igri je bio Lejton Bejns sa samo jednim osvojenim bodom.

Antonio Valensija je doneo čak 11 bodova, a Olivije Žiru iako je počeo meč sa klupe je uspeo da golom u poslednjim momentima meča sa Čelsijem donese još šest bodova. Kompletan vezni red je podbacio, i niko u sredii terena nije imao više od tri boda, tako da je i taktika sa četiri defanzivca mogla da donese Radovanu drugo mesto.

Zašto i ti ne bi osvojio bonuse? Potrebno je samo da igraš sa nama u Meridian public chat fantasy ligi. Kod za ulazak je 445888-425544.