Meridianbet fantasy

Meridian fantasy: Gužva na vrhu, prva tri mesta u tri boda

Kolo Premijer lige se završilo u ponedeljak sjajnim duelom Stouka i Svonsija, a u našoj Meridian public chat fantasy ligi se stvorila neverovatna gužva na vrhu.

Na naš ponos Nikola iz Meridiana je bio najuspešniji u našoj ligi sa 94 boda, a najviše bodova doneo mu je Serhio Aguero. Napadač Mančester sitija mu je bio kapiten i doneo 32 boda pošto je imao dva gola, asistenciju i tri bonus poena.

Ceo napad je bio odličan pošto su Lukaku i Negredo takođe doneli mnogo bodova, a u vezi je imao Azara i Kutinja. Defanziva je bila nešto slabija pa je osim De Hee samo Gibson iz Midlzbroa sačuvao svoju mrežu, ali je to bilo dovoljno za prvo mesto.

Igraj Meridian public chat fantasy sa nama, kod za našu ligu na zvaničnom sajtu Premijer lige je 445888-425544.

Vladan Todorić sa svojim timom FK Liman osvojio je prvu nagradu ove nedelje sa 93 boda. Kao i Nikoli i njemu je Aguero bio kapiten, a imao je i Lukakua u napadu, te Kutinja u vezi. Na prvo mesto probio se u ponedeljak kada mu je Džo Alen doneo čak 10 bodova, a odbrana mu je odigrala sjajno. Tom Hiton je bio najbolji golman kola sa 11 bodova, a Stouns i Holebas su imali 6 i 7 poena.

Drugo mesto sa bodom manje pripalo je FK Sayansima i Slađanu Miliću. On se odlučio za neuobičajenih pet igrača u odbrani i nije pogrešio. Jedino mu Mekoli nije doneo neke dodatne bodove i ostao je na nuli, svi ostali su imali solidan učinak.

Osvoji bonuse svake nedelje u našoj Meridian public chat fantasy ligi, a kod je 445888-425544

Kao i svi uspešni igrači u ovom kolu i on je traku poverio Agueru, a Barkli, Kutinjo i Čembrlen su odradili odličan posao u vezi.

Poslednji osvajač bonusa je Nikola Pešić sa timom Pesha Pistolero i 91 bodom, tako da su najbolja četvorica u ovom kolu stala u četiri boda. Da mu je umesto Aleksisa Sančeza kapiten bio Serhio Aguero bio bi prvi na tabeli, ovako će morati da se zadovolji trećim mestom.

Uđi u našu Meridian public chat fantasy ligu (kod 445888-425544) na zvaničnom sajtu Premijer lige i osvoji bonuse svakog vikenda.