fantasy Son

Meridian fantasy: Iz Koreje, s ljubavlju!

Malo kada smo imali ovako uspešan tim u našoj Meridian public chat fantasy ligi! Dragan Lukić je nastavio dominaciju iz prethodnih nedelja.

U prošlom kolu on je uzeo bonus, а sada je sa timom Ljubinko Spoljara izdominirao! Sa 101 bodom bio je ubedljivo prvi. Uz sve to mu je na klupi ostao Vilfred Zaha sa 11 bodova. Da Entoni Marsijal nije igrao za Junajted, imao bi Dragan još više bodova.

Sve linije tima su mu donele bodove, a najviše fenomenalni Son! Korejanac je dobio kapitensku traku i itekako se odužio. Imao je čak 38 bodova!

Kao i u prošlom kolu vezisti Totenhema su dominirali, pa su Dele Ali i Eriksen takođe bili sjajni. Vord iz Barnija je uz golmana Viktora Valdesa bio dobar u defanzivi, a ceo napad je doneo bodove.

Dijego Kosta je bio najmanje efikasan sa osam bodova, a Ibrahimović i Lukaku su imali 25 bodova zajedno. Sasvim dovoljno za neverovatnu pobedu!

Meridian public chat i fantasy liga te čekaju! Igraj se sa nama uz kod 445888-425544 i svake nedelje osvoji bonus!

Drugo mesto podelili su ove nedelje Đorđe Ivetić i Dejan Dražić. Imali su po 95 bodova i za dlaku su uzeli bonus. Čak tri tima su imala po samo bod manje!

Ali i Son su činili kičmu oba ova tima, a Đorđe Ivetić je u napadu imao Lukakua i Kostu. Za razliku od njega, Dejan je Kostu zamenio Aguerom i bolje je prošao.

Oba tima su imala istog golmana – Toma Hitona, ali su im se odbrane prilično razlikovale. Đorđu su bedem činili Mi iz Barnlija, te Stons, Baji i Mekoli. Mnogo lošije je prošao Dejan sa Alonsom, Holgejtom i Kejhilom.

Đorđev vezni red sa Snodgrasom i Azarom je takođe bio odličan, dok su King i Olbrajton doneli mnogo bodova Dejanu.

Oni su osvojili bonus ove nedelje, a zašto ne bi i ti? Zaigraj Meridian public chat fantasy ligu sa nama, kod za ulazak je 445888-425544!