Fantasy

Meridian fantasy: Kad ceo tim uzme poene, naravno sledi bonus!

Meridian fantasy još jednom deli nagrade, a ovoga puta najbolji je bio naš stari znanac i majstor – Ognjen Petrović sa svojim timom opSAJ!

On je i ranije uzimao jedno od prva tri mesta u našoj fantasy ligi, a sada je bio ubedljivo prvi sa čak 82 boda u kolu u kome je većina igrača podbacila. Neverovatno kolo je imao njegov tim gde samo Klajn i Benteke nisu uspeli da se istaknu.

Pridruži nam se na Meridian public chat fantasy ligi. Kod za ulazak je 445888-425544, a svake nedelje delimo bonuse!

Kurtoa je sačuvao gol, kao i njegove kolege u odbrani opSAJ-a Hose Holebas i Kajl Voker. Antonio je imao samo sačuvanu mrežu i tri boda, ali zato je Đerdan Šaćiri upisao čak 15 bodova, dok je Kutinjo sa kapitenskom trakom doneo 20 poena.

Bolasi i Paje su se takođe istakli, a u napadu je Lukaku kao i uvek u poslednje vreme ispoštovao sa bodovima, iako učinak nije bio spektakularan. Ipak kada devet od 11 igrača ima nekakav učinak bonus je neizbežan!

Meridian public chat fantasy i dalje deli bonuse! Uđi u našu ligu sa kodom 445888-425544 i osvoji bonuse!

Drugo mesto pripalo je Jusufu Kadiću sa timom Loosers, a njemu je bodove donela odbrana. U napadu je samo Lukaku imao dobar učinak, a cela odbrana je odigrala sjajno. Čeh je sačuvao mrežu i dodao bonus poen, Kejhil je uz gol imao i sačuvanu mrežu i doneo je neverovatnih 14 bodova.

Danijels i Koščelni su takođe uzeli šest odnosno osam poena, Sančez kao kapiten je imao samo tri boda, a Filipe Kutinjo je “izvadio” vezni red sa 10 poena.

Meridian public chat fantasy se zahuktava, na tebe je red da uzmeš bonus! Kod za ulazak je 445888-425544!

Poslednji osvajač našeg bonusa bio je Milan Karadeglić sa 64 boda. Da su napadači njegovog tima bolje odigrali možda bi bio i prvi, ali sa pet bodova od tri napadača nije mogao bolje.

Grent, Baragan, Mekoli i Frensis  su redom sačuvali mreže i doneli veliki broj bodova, a i ceo vezni red je odlično igrao – Firmino, Redmond i Kutinjo su pružili sjajne partije, a Sančez kao kapiten ipak nije uspeo ništa više od sačuvane mreže svog tima.