Hari Kejn fantasy

Meridian fantasy: Kejn, golovi i kapitenska traka

Ove nedelje su stvari u Meridian public chat fantasy ligi jasne – ako nemate Kejna u timu ništa od bonusa. A ako ima kapitensku traku…

Ove nedelje jedan Meridijanac je bio među najboljima! Nikola je imao 95 bodova, kao i još dvojica igrača, ali pošto on ne može da dobije bonus, prelazimo na dobitnike!

Prvo mesto su podelili Dragan Grbić i Petar Miljanić. Draganova ekipa Novi Žednik je za kapitena imala Harija Kejna, koji je doneo skoro polovinu bodova.

Sa het-trikom i asistencijom imao je 20 bodova, a sada kapitenskom trakom oko ruke je to celih 40 bodova. Romelu Lukaku je takođe postigao gol i pomogao mu da dođe do bonusa.

Voker i Dele Ali iz Totenhema su takođe bili odlični, a Gilfi Sigurdson je imao asistenciju za još pet bodova.

Ni defanzivci nisu bili loši pošto je Geret Mekoli nastavio svoju sezonu iz snova u 36. godini i opet je postigao gol. Šejmus Kolman je sa 12 bodova takođe doprineo da se Dragan Grbić nađe na vrhu liste sa 95 bodova.

I ti želiš bonus? Pa onda zaigraj našu Meridianbet public chat fantasy ligu, kod za ulazak je 445888-425544!

Petar Miljanić sa timom Ekstremisti je takođe imao 95 bodova. Naravno da je i njemu kapiten bio Kejn, a u napadu je imao i Ljorentea. Kutinjo je sa počasnim golom za Liverpul uspeo da mu donese još osam bodova, koliko je imao i Dele Ali.

U defanzivi se istakao Patrik van Anholt sa golom, odbranjenom mrežom svog tima i ukupno 15 bodova.

Uđi i ti u Meridianbet public chat fantasy ligu sa kodom 445888-425544 na zvaničnom sajtu Premijer lige.

Poslednji osvajač bonusa je Milan Karadeglić, koji je i ranije osvajao bonuse. Kejn mu nije bio kapiten, odlučio se za Lukakua. Ipak verovao je u Totenhem i Kejn, Ali i Eriksen su mu doneli mnogo bodova.

Nije mnogo igrača u svom timu imalo Pedra koji je imao 12 bodova i bio takođe bitan faktor u dobrom rezultatu svog tima.

Zabavi se i ti sa nama, igraj Meridianbet public chat fantasy ligu na zvaničnom sajtu Premijer lige!