Premijer liga: koga može Arsenal da pobedi, ako ne Midlsbro?

Meridian fantasy: Ko je imao Aleksisa…

Gotovo je još jedno kolo Premijer lige, a sa njim i kolo u Meridian public chat fantasy ligi. Jedan čovek je bio ključan ove nedelje…

U pitanju je Aleksis Sančez koji je blistao u pobedi Arsenala nad Vest Hemom u gostima. Bilo je velikih 5:1 za “Tobdžije”, Čileanac je imao het-trik i član je sva tri tima koja su uzela bodove ove nedelje.

Zaigraj fantasy sa nama na zvaničnom sajtu Premijer lige! Kod za ulazak u ligu je 445888-425544, a svake nedelje delimo vredne bonuse za najbolje igrače!

Prvi je bio Vladimir Jurković sa Krisom Brantom u odbrani koji je pokupio čak 14 bodova. Uz Sančeza je u vezi bio i Azar, a Kejn i Kosta su kompletirali neverovatan napad.

Drugo mesto ove nedelje osvojila je dama! Nevena je zamalo došla do trocifrenog broja bodova. Ona je na kraju stala na brojci od 96 bodova.

Na golu joj je bio Grant koji odlično igra u odsustvu prvog golmana Stouka, a odbrana je osim njega potpuno podbacila. Najviše poena doneo je kapiten Kristijan Eriksen, čak 36!

Uz njega i Aleksisa dovoljni su bili Ibra i Kosta u napadu za sjajan učinak i drugo  mesto.

Ne propusti da osvojiš bonus u našoj Meridianbet public chat ligi (kod za ulazak 445888-425544)! Svake nedelje troje najboljih nagrađujemo!

Treći bonus ide u Srbiju, Milošu Gruboru. On ne samo da je sada bio treći, već je prvi na tabeli naše lige u ukupnom plasmanu.

Naziv njegovog tima jasno dokazuje da je MIloš navijač Čelsija, a od “Plavaca” tu su Azar i Kosta. Milošu je Aleksis bio kapiten, a uz Ozila i Vokera to je bilo dovoljno za bonus. Imao je i Amata u timu, a on je išao “u minus”.

Ako i ti želiš da se oprobaš protiv drugiš igrača Meridiana u fantasy ligi, ali i protiv onih koji stoje sa druge strane kladioničarskog pulta – uđi u Meridianbet public chat fantasy ligu, kod za ulazak je 445888-425544