Viktor Valdes fantasy

Meridian fantasy: Kolo za neočekivane heroje i Aguera

Čelsi je konačno poražen u Premijer ligi, a fantasy igrači nisu očekivali ovakve rezultate. Junaci ovog kola su neočekivani.

Sa 75 bodova prvi na tabeli bio je Đorđe Janković sa timom FOAR XI LFC. Kapiten Mane mu je doneo 12 bodova, ali se nažalost i povredio.

Drugi vezista Liverpula Kutinjo je takođe bio na visini zadatka sa 13 bodova, a Serhio Aguero je bio jedini efikasan napadač. Dele Ali i Vilfred Zaha su takođe bili dvocifreni, a od trojice u odbrani dvojica su sačuvala svoju mrežu. Da defanzivac Bornmuta Kuk nije ostao na klupi, mogao je Đorđe i preko 80 bodova!

Zaigraj i ti sa nama Meridian public chat fantasy ligu! Kod za ulaza je 445888-425544, a svake nedelje delimo bonuse najboljima!

Drugi u našoj Meridian public chat fantasy ligi je Petar Jovanović sa timom Titans. On je imao 71 bod, a pogodio je sa kapitenom. Uložio je u Serhija Aguera i on mu je doneo 14 bodova.

Od napadača odličan je bio i Endi Kerol sa postignutim golom, koji mu je bio 50. u karijeri u Premijer ligi. Najbolji u timu bio je golman Midlzbroa Viktor Valdes sa 10 poena.

Odbrana je bila odlična pošto su Maja Jošida, Rajan Bertrand i Antonio Valensija sačuvali svoje mreže. U vezi su svojim bodovima prvom mestu doprineli igrači Totenhema Dele Ali i Son sa po šest bodova.

Uđi u Meridian public chat fantasy ligu! Kod za ulazak je 445888-425544. Zabavi se sa nama!

Poslednji bonus odlazi u ruke Nemanje Milojevića sa timom CK. Skupio je Nemanja 68 bodova, a da mu je Viktor Valdes bio na golu mogao je on da bude drugoplasirani.

Ovako je ostao na klupi, a De Hea je doneo „samo“ šest bodova. Mekoli, Holebas i Vertongen su sačuvali svoje mreže, a Mane i Kutinjo sjajnim partijama doneli pobedu Liverpulu u derbiju Mersisajda.

Zaigraj i ti sa nama fantasy, i osvoji bonuse!