Zaigraj sa nama Meridianbet fantasy!

Meridian fantasy: Kolo za trocifrene učinke!

Derbi između Liverpula i Mančester junajteda završio se nerešeno, a u Meridian public chat fantasy ligi takođe imamo remi!

Naime prvo mesto je podeljeno između Meraklija i DreamTeama sa po 102 boda. Dalibor Stanković je sa svojim Meraklijama imao sjajno kolo u našoj fantasy ligi. Trojica vezista i jedan napadač su razočarali, ali ostatak tima je bio sjajan.

Kapiten Hari Kejn je doneo 34 boda, a Alonso je u defanzivi i bez kapitenske trake došao do 21 boda. Voker i Kolman su takođe u odbrani bili dvocifreni, u vezi je samo Ali doneo šest bodova, ali uz šest bodova Arona Kresvela to je bilo dovoljno za 102 boda i prvo mesto!

Zaigraj fantasy sa nama u našoj ligi na zvaničnom sajtu Premijer lige. Kod za ulazak je 445888-425544, a svake nedelje delimo bonuse!

S obzirom na nerešen ishod ove nedelje imamo i drugog dobitnika prvog mesta. U pitanju je Marko Lacmanović čiji je tim takođe imao 102 boda. On je takođe imao Kejna i Alonsa u timu.

Osim njih Čeh, Monreal i Aspilikueta su bili u dobroj formi, a Kristijan Eriksen je doneo 10 bodova. Džejms Milner je dao još jedan gol iz penala, što je bilo dovoljno za 10 bodova i prvo mesto ove nedelje u našoj ligi.

Meridian fantasy se nastavlja, zaigraj sa nama! Kod za ulazak u ligu je 445888-425544, a svake nedelje najbolji dobijaju bonuse!

Treće mesto osvojio je Miodrag Panić sa 100 bodova, a samo mu je jedna izmena nedostajala do prvog mesta. Kalum Čejmbers mu je sa sedam bodova ostao na klupi, a da je odigrao prvo mesto bi bilo osvojeno.

Zanimljivo je da je Miodrag imao hrabrosti da u napad stavi Pitera Krauča koji je doneo 11 bodova.

Zašto i ti ne bi osvojio bonus? Pridruži se Meridian public chat fantasy ligi, kod za ulazak je 445888-425544.