Sadio Mane fantasy

Meridian fantasy: Ludilo u Liverpulu na kraju donelo preokret i u našoj ligi!

Ponedeljak je u Premijer ligi ponudio neverovatan derbi Mersisajda, a gol Sadija Manea je doneo i velike promene u Meridian public chat fantasy ligi.

Naime prvo mesto ove nedelje osvojio je Bojan Đorđević sa svojim timom Banat. Ove nedelje kapiten mu je bio Vilfred Boni koji nije ulazio u igru.

Zbog toga kapitensku traku preuzeo je Sadio Mane i to je bio ključ Bojanovog uspeha. Ofanzivni vezista Liverpula doneo je Redsima pobedu nad Evertonom u Mersisajd derbiju golom u četvrtom minutu nadoknade vremena.

Njegov gol je doneo ukupno 20 bodova Bojanu, od ukupno 78 koliko je na kraju kola imao. Osim Manea dobro su odigrali Negredo i Defo, a defanziva je bila sjajna. Od svih defanzivaca Loran Koščelni jedini nije doneo veliki broj poena.

Kod za ulazak u Meridian public chat fantasy ligu na zvaničnom sajtu Premijer lige je 445888-425544! Pridruži nam se i osvoji bonuse!

Drugo mesto pripalo je Zoranu Miloševiću sa 76 bodova. Kao i Bojanu i njemu su defanzivci odradili sjajan posao. Cezar Aspilikueta je imao 12, a Voker i Valensija po šest bodova.

U vezi su Mane i Alen uspeli sjajno da odigraju, a uz Ibrahimovića napred je Dijego Kosta kao kapiten doprineo sa golom.

Odigraj sa nama u Meridian public chat fantasy ligi (kod za ulazak 445888-425544), svake nedelje delomo vredne bonuse.

Na trećem mestu bili su Karabinjeri Vuka Vujoševića. Voker i Aspilikueta su zajedno imali 24 boda, a za razliku od većine vlasnika timova ove nedelje on je verovao u Rahima Sterlinga i ostavio ga je u timu.

Engleski vezista mu je vratio sa devet osvojenih bodova, a Vuk je na kraju sa 75 bodova bio treći na tabeli.