Meridian Fantasy je opet podelio bonuse

Meridian fantasy: Milica opet prva, bonus otišao u Pančevo

Liverpul je dominirao u Premijer ligi tokom vikenda, a u našoj fantasy ligi su najbolje prošli oni koji su imali “Redse” u timu.

Ponovo je najbolja u ovom kolu bila Milica iz Meridiana! Kao i pre nekoliko kola njen tim YNWA je bio pun igrača Liverpula, a s obzirom na njihovu pobedu od 6:1 to joj se isplatilo. Kutinjo i Lalana su imali dvocifreni broj poena, a kapiten De Brujne je doneo 16 bodova. Najbolji učinak u ovom kolu imao je Eden Azar i on je kompletirao vezni red ovog tima.

U odbrani se istakao Frend iz Midlzbroa, a u napadu su Defo i Ibrahimović prekinuli serije bez golova i doneli po 12 bodova.

Ako i ti želiš da igraš sa nama u Meridian public chat fantasy ligi pridruži nam se na zvaničnom sajtu Premijer lige, kod za ulazak je  445888-425544

Pošto ona neće dobiti bonus, prvi koji će biti nagrađen za svoje znanje je Dušan Tasić. Ovaj Pančevac je imao ravno 90 bodova u kolu.Takođe su mu u napadu bili Ibrahimović i Defo, s tim što je Zlatan imao kapitensku traku.

Azar i Lalana su mu doneli bodove u veznom redu, a odvažan je bio potez da se protiv Evertona ostave Aspilikueta i Kejhil u timu. To je donelo dva puta po šest bodova jer “Plavci” nisu primili gol.

Drugo mesto osvojio je Milan Karadeglić koji je već nekoliko kola zaredom među najboljima u fantasy ligi. Aguero i Ibra su ga obradovali golovima, a ubojiti dvojac Liverpula Firmino i Kutinjo mu je doneo bodove. Naravno, ne bi bilo bonusa da se nije desilo da je ostavio Edena Azara u timu.

Osvoji bonuse u našoj Meridian public chat fantasy ligi, svake nedelje delimo nagrade za najbolje. Kod za ulazak je 445888-425544

Treća nagrada otišla je Draganu Lukiću. Njegov tim je imao 82 boda iako najskuplji fudbaler u timu Aleksis Sančez nije doneo bodove. On je jedini imao hrabrosti da stavi Azara za kapitena u meču sa Evertonom i to mu je donelo neverovatnih 38 bodova.  Uz to je onda bilo dovoljno da Kosta i Ostin daju po gol i da Kutinjo sa golom i asistencijom bude u timu za sjajan rezultat.

Naša Meridian public chat fantasy liga se nastavlja, uđi i ti u nju (kod je 445888-425544) i osvoji sjajne nagrade