Premijer liga: koga može Arsenal da pobedi, ako ne Midlsbro?

Meridian fantasy: Napadači zakazali, defanziva ključna u ovom kolu

Mančester siti i Totenhem su imali sjajan meč, Svonsi je dobio Liverpul, a u našoj Meridianbet public chat fantasy ligi bilo je gusto.

Prva tri mesta su stala u tri boda, pa je tako prvoplasirani bio Milan Ristić sa timom PK35 Finland. On je ukupno imao 79 bodova. Defanzivci Čelsija su mu bili ključni u timu, pošto su Kurtoa, Kejhil i Alonso doneli mnogo bodova.

U vezi Sančez, Firmino i De Brujne su svi bili dvocifreni, pa je i prilično loš učinak napadača mogao biti zanemaren.

Pridruži se Meridian public chat fantasy ligi na zvaničnom sajtu Premijer lige! Kod za ulazak je 445888-425544.

Drugo mesto su podelili Filip Filipović i Igor Jocić sa po 76 bodova. Igore tim je za kapitena imao  Aleksisa Sančeza, kao i ostala dva tima koja su ovoga puta uzela bonus. On je svima doneo po 16 bodova.

Šejmus Kolman i veteran Geret Mekoli su bili sjajni sa 15 i 12 bodova, što je uz Firminovih 14 bilo sasvim dovoljno za odličan učinak i podeljeno drugo mesto ove nedelje.

I ti želiš bonus? Kod za ulazak u Meridian public chat fantasy ligu je 445888-425544!

Poslednji bonus ove nedelje biće dodeljen FIlipu Filipoviću i timu Kvothe SG. Jedini je imao jednog raspoloženog napadača – Harija Kejna sa pet bodova. Volker i Smit su u odbrani imali po šest, a Brant je doneo 13 bodova.

U vezi su Firmino i Sančez bili raspoloženi, tako da je bonus na kraju otišao na Filipov račun.

Dobitnike bonusa molimo da nam se jave kako bi im bonusi bili uplaćeni, a zašto i ti ne bi bio među njima? Kod za ulazak u našu ligu je 445888-425544.