Igraj i ti sa nama Meridianbet fantasy

Meridian fantasy: Napadački do bonusa!

Hari Kejn sa het-trikom i Olivije Žiru sa neverovatnim golom su obeležili ovo kolo Premijer lige, a prvoplasirani u Meridian public chat fantasy ligi imao ih je obojicu u timu.

Totenhem je sa 4:1 pregazio Votford, a Kristal Palas ni sa Semom Olerdajsom na klupi nije uspeo da pruži neki veći otpor favorizovanom Arsenalu. Zbog svega toga Bojan Todić je sa svojim timom Bolek F.C. uzeo mnogo bodova koji su mu pomogli da osvoji prvo mesto.

On je ukupno skupio 74 boda, a samo mu je Kejn doneo 16. Kapiten Aleksis Sančez ga je obradovao sa 18 bodova, a Olivije Žiru je doneo jo osam. Met Filips je imao odlično kolo i uz Nejtana Akea je doprineo da Bojan osvoji prvo mesto.

Pridruži se i ti Meridian public chat fantasy ligi na zvaničnom sajtu Premijer lige. Svake nedelje najboljima delimo bonuse, a kod za ulazak je 445888-425544.

Drugo mesto pripalo je Denisu Radonjiću i timu Argentinos. Sa tri boda manje od prvoplasiranog  uzeo je drugo mesto iako su mu čak četvorica fudbalera imala po jedan bod.

Iskoristio je sjajnu igru Totenhema pa je tako pored Harija Kejna u timu imao i Denija Rouza i Dele Alija, koji su mu zajedno doneli čak 50 bodova! Uz malu pomoć Negreda i Sančeza to je bilo dovoljno za bonus.

Zašto i ti ne bi stigao do bonusa? Pridruži se našoj Meridian public chat fantasy ligi, kod za ulazak je 445888-425544.

Treće mesto sa 69 bodova pripalo je Petru Miljaniću. On je imao odlično raspoređene poene u svim linijama tima. Na golu je bio odlični Petr Čeh, a kompletna defanzivna linija je završila sa po šest bodova:  Gabrijel, Koščelni i Rouz.

U veznom redu Snodgras je sa 10 bodova bio odličan, a napad je osim Kejna predvodio i Zlatan Ibrahimović. Nažalost po Petra, napravio je veliku grešku i na klupi ostavio Meta Filipsa. Da to nije uradio sigurno bi osvojio i prvo mesto u našoj Meridian public chat fantasy ligi.