Aguero se ponovo pokazao kao pun pogodak za fantasy

Meridian fantasy: Naša Milica najbolja, Aguero doneo bonuse

Novo kolo Premijer lige donelo je povratak Aguera na teren, a oni koji su ga imali u svojim fantasy timovima se nisu pokajali.

Ove nedelje u našoj Meridian public chat fantasy ligi najbolja je bila naša Milica! Ona je sjajno prošla u ovom kolu i osvojila 79 bodova. Iako je u napadu samo Džermejn Defo odgrao kako treba i doneo 13 bodova. U odbrani je Adam Smit doneo šest bodova, ali najviše bodova joj je doneo vezni red.

De Brujne je dobio kapitensku traku i doneo 20 poena, a s obzirom da joj se tim zove YNWA verovatno joj je najdraže što su joj skoro 30 bodova doneli Lalana i Kutinjo.

Pridruži se našoj Meridianbet fantasy ligi i svake nedelje osvoji bonuse. Kod za ulazak na zvaničnom sajtu PL je 445888-425544

Osim Milice, najbolji ove nedelje bio je Nebojša Simić. Kao i svima koji su ove nedelje dobili bonus i njemu je kapiten bio Serhio Aguero. Kao kapiten mu je sa dva gola doneo 26 bodova, a zanimljivo je da je Nebojša verovao u Pogbu. On je konačno postigao gol i doneo mu bodove.

De Brujne mu je takođe bio u timu, a zanimljivo je da je ostavio i Milnera u ekipi, iako on sada igra u odbrani. Od defanzivaca samo se Monreal pokazao kao dobro rešenje.

Još jedan navijač Liverpula Igor Milankov je napravio nesvakidašnji potez. Otišao je u minus 20 bodova jer je napravio čak sedam transfera, ali mu se to isplatilo. Dva tima su mu donela 71 bod u ovom kolu – Siti i Liverpul.

Od “Skauzera” Firmino je doneo samo dva boda, ali su Kutinjo i Mane bili na nivou. “Građani” su ga još više obradovali pošto su De Brujne, Sterling i Aguero odlično igrali.

Meridian public chat fantasy liga čeka svog stotog člana! Kod za ulazak je 445888-425544, a svako kolo nosi nove nagrade

Na kraju je tu i prvoplasirani u ukupnom plasmanu Nikola Pešić sa timom Peša Pistolero. Defanzivci su mu doneli samo šest bodova, ali su Sančez, De Brujne, Benteke i Aguero bili dovoljni za treće mesto.