Kristijan Eriksen Totenhem fantasy

Meridian fantasy: Pogba i Ibrahimović doneli bonus u poslednjem momentu

Vandredno kolo Premijer lige igralo se u sredu i četvrtak, a donelo je mnogo uzbuđenja u našoj Meridianbet public chat fantasy ligi.

Ovonedeljni prvi bonus osvojio je navijač Mančester junajteda Bojan Cvetičanin, kojem je njegov voljeni tim doneo bonus u poslednjim momentima.

Zlatan Ibrahimović i Pol Pogba bili su perjanice njegovog tima i gol koji je u poslednjim trenucima meča doneo tri boda Junajtedu doneo je mnogo bodova i radost Bojanu.

Osim njih dvojice sjajan učinak je imao Kristijan Eriksen sa 19 bodova, a Rouz i Voker su bili fenomenalni u odbrani. Zajedno su doneli 20 bodova, a da naš igrač nije odigrao All Out Attack imao bi još više bodova jer mu je na klupi ostao Ešli Vilijams sa 11 bodova.

Igraj i ti našu Meridianbet public chat fantasy ligu. Kod za ulazak je 445888-425544, a igramo na zvaničnom sajtu Premijer lige.

Nevena Jurković nastavlja sa dobrim igrama, ovo joj je drugi bonus za kratko vreme. Vajldkard joj se isplatio, kao i odigravanje triple-captaina na Kristijana Eriksena. On je sam doneo 38 bodova.

Osim sjajnog Danca bodove je Neveni doneo i Zlatan Ibrahimović, te Van Dajk i Kejhil u odbrani. To je bilo dovoljno za 87 bodova i samo za bod joj je izmakla prva nagrada.

Vladimir je sa svojim timom Sandokan FC uzeo 86 bodova i bio je treći ove nedelje. Kapiten mu je bio takođe Eriksen, a najbolji učinak osim njega imao je Brant sa 10 bodova Toliko je imao i golman Stouka Grant, a Lovern i Alonso su u defanzivi kompletirali odlično defanzivno kolo. Na kraju je  odlično prošao Aleksis Sančes sa 7 bodova.

Pridruži se našoj Meridianbet public chat fantasy ligi! Svake nedelje delimo bonuse, a na tebi je da ih osvojiš! Kod za ulazak u ligu je 445888-425544.