Igraj i ti sa nama Meridianbet fantasy

Meridian fantasy: Poslednje kolo efikasno, igrajte se sa nama i naredne sezone!

Poslednje kolo Meridian public chat fantasy lige obeležili su naravno igrači Totenhema jer su „Mamuze“ pobedile Hal u poslednjem kolu 7:1.

Završena je Premijer liga, a sa njom i naša Meridian pubic chat fantasy liga. Ove sezone ste igrali zajedno sa nama, a u poslednjem kolu najbolji je bio jedan Meridianac!

Nenad je sa timom Cotton club imao 109 bodova! Odigrao je triple captain-a u poslednjem kolu i pogodio je. Hari Kejn je zbog toga doneo 51 bod, skoro pola poena.

Ali i Son su takođe bili odlični kada su igrači Totenhema u pitanju, a u napadu se istakao i raspucani Ljorente koji je doneo prekret Svonsiju u poslednjem kolu.

Pedro je imao 10 bodova iako je ušao sa klupe i zamenio Edena Azara, a u defanzivi su odlični bili Minjole i Klajn.

Ipak on neće dobiti bonus, već Nemanja Čorlija, prvoplasirani među našim igračima. Njegov tim Cheeki Breeki imao je 107 bodova. Tako je nastavio sjajnu formu iz prethdonih kola. On je uz Kejna u špicu imao Gabrijela Žezusa, a vezni red se itekako pokazao.

Kutinjo i Pedro su imali po 10 bodova, a iako je Aleksis Sančez odigrao sjajno Arsenalu pobeda nad Evertonom nije donela plasman u Ligu šampiona.

U vezi je bio i Sane, a defanzivci Vensan Komani i Ben Dejvis su takođe dali veliki doprinos prvom mestu i bonusu koji je osvojio Nemanja.

Drugo mesto u poslednjem kolu Meridian public chat fantasy lige osvojio je Petar Miljanić sa timom Ekstremisti. I on je odigrao triple captaina i dao traku Kejnu, a ako mu vezni red nije doneo mnogo bodova odbrana je bila na visini zadatka.

Jedan je od retkih igrača koji u timu ima Ektora Beljerina i to mu se isplatilo, Vensan Kompani je doneo čak 13, a Natanijel Klajn šest bodova. Gol je čuvao Kabaljero koji je vrlo lagano uspeo da sačuva svoju mrežu.

Poslednji bonus ove sezone dodeljujemo Petru Jovanoviću sa timom Titans. On je imao samo bod manje od drugolasiranog ,

Kejn, Žezus, Ali, Kutinjo, Kompani i Kabaljero su očekivana imena u timu, ali ima i pravih pogodaka. Sesk Fabregas mu je doneo osam bodova, a Mesut Ozil u koga su svi izgubili poverenje pet.

Igrajte sa nama Meridian public chat fantasy ligu i naredne sezone! Biće bonusa i zabave i očekujemo vas i naredne godine u još većem broju!

Ovu sezonu smo završili sa preko 200 igrača, a verujemo da će vas naredne sezone biti mnogo više!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *