Igraj i ti sa nama Meridianbet fantasy

Meridian fantasy: Samo napadači donosili bodove

U kolu u kome je preko 60 odsto igrača imalo kapitena sa tri ili manje poena trojici najboljih u našoj Meridianbet fantasy ligi napadači su doneli bonuse.

Branimir Kovačević i njegovi Red Devilsi imali su potpuno neverovatan skor od 74 boda. To je skoro duplo u odnosu na prosek kola. Njemu je samo jedan napadač doneo bodove, ali sasvim dovoljno da ga dovede do prvog mesta. Hari Kejn je bio kapiten i sa 26 bodova je uspeo da ima trećinu bodova svog tima.

Branimir je ostavio Etjena Kapua u timu, a takođe Huan Mata mu je sjajnom partijom u derbiju doneo dvocifren broj bodova. U defanzivi je samo Dejan Lovren sačuvao mrežu, ali je to bilo sasvim dovoljno za prvo mesto.

Igraj sa nama u Meridian public chat fantasy ligi na zvaničnom sajtu Premijer lige (kod 445888-425544) i svake nedelje osvoji bonuse

Drugo mesto pripalo je Bojanu Maksimoviću. Njegov Max je osvojio 66 bodova u ovom kolu. U defanzivi je samo Aspilikueta doneo pet bodova, Mata i Marez su bili veznjaci sa dobrim učinkom, ali napad je bio ključan.

Defo i Kosta su zablistali u ovom kolu, zajedno doneli 29 bodova, što je uz dva Lukakuova poena skoro polovina bodova tima.

Ako igraš fantasy pridruži nam se u Meridian public chat fantasy ligi! Kod za ulazak je 445888-425544, a delimo i bonuse!

Treće mesto i poslednji bonus uzeo je Miloš Stojanović. On je imao hrabrosti da protiv zahuktalog Liverpula u timu ostavi Van Dajka i Fontea, što mu se višestruko isplatilo. Zajedno su štoperi Sautemptona uzeli 15 bodova.

Vezni red nije imao impresivan učinak, ali je zato Rondon kao triple captain doneo čak 27 bodova! Pogođen kapiten mnogo znači, a pogotovo ako je ovako “pojačan”, tako da je sa 63 boda Miloš za dlaku uzeo bonuse.

Zašto ti ne bi bio među najboljima naredne nedelje? Uz kod 445888-425544 pridruži se Meridian public chat fantasy ligi