Meridianbet fantasy

Meridian fantasy: Stouk, Siti i trocifreni bodovi

U ovom kolu Meridian fantasy imamo impresivne rezultate, a razlog tome je „duplo kolo“ koje su odigrali Stouk i Mančester siti.

Fudbaleri ova dva kluba su u sredu uveče zaključii kolo, a ko ih je imao u timu mogao je da se nada dodatnim bodovima. Tako su se mnogi odlučili da za kapitena postave Serhija Aguera ili Liroja Sanea koji je izuzetno popularan u prethodnim kolima.

Prvo mesto u našoj Meridian public chat fantasy ligi osvojio je Srđan Vojinović sa 103 boda. Nije mu smetalo ni što je u timu imao Ibrahimovića koj mu je oduzeo jedan bod od ukupnog skora.

Stouk je u oba meča koja je igrao sačuvao mrežu, tako da su Grant i Piters doneli čak 27 bodova! Valensija je takođe bio odličan sa šest poena.

Kapiten je bio Serhio Aguero i u dva meča je doneo 27 bodova! Uz njega u napadu je bio i Romelu Lukaku, a dvocifreni učinak imali su i vezisti Sadio Mane i Dele Ali.

Zaigraj i ti sa nama Meridian public chat fantasy ligu. Kod za ulazak je 445888-425544, a svake nedelje delimo bonuse najboljima!

Drugo mesto sa samo bodom manje uzeo je Savo Zorić sa timom Gunners. Njemu je takođe Grant bio na golu, a to što je Kristal Palas sačuvao mrežu donelo je Džoelu Vordu devet bodova.

Od igrača Sitija u timu je imao Sanea i Aguera, a Piter Krauč mu je u dva meča doneo samo pet bodova.

Naravno i on je u timu imao Aguera i Lukakua, pošto se bez njih ne može dobiti bonus ove nedelje.

Ako i ti želiš bonus zaigraj našu Meridian public chat fantasy ligu, kod za ulazak je 445888-425544.

Nikola Pešić je poslednj osvajač bonusa sa 96 bodova. Aguero, Lukaku i Sane su bili i u njegovom timu, ali tu je bio i Dijego Kosta sa devet bodova. Iz Čelsija se istakao i Eden Azar sa 11, koliko je imao i vezista Liverpula Roberto Firmino.

Uz Valensiju i Van Anholta u odbrani to je bilo sasvim dovoljno za 96 bodova i treće mesto u ovom kolu. Naredno kolo će takođe biti zanimljivo, pošto nećemo imati oba tima iz Mančestera, Totenhem i Stouk u konkurenciji, pa će mnogi timovi biti desetkovani.