PES Meridian liga Srbije

Meridian i PES – tvoja šansa za keš!

Meridian i najveća srpska esport organizacija Fortuna Esports zajedno organizuju prvenstvo Srbije u video igri Pro Evolution Soccer, koje će se od 10. septembra održati u preko dvadeset gradova širom zemlje.

Meridian ima lepe vesti za Pro Evolution Soccer fanove – tokom naredna tri meseca bićemo svedoci velikog broja lokalnih turnira u koji će se nedeljom od 11 časova održavati širom Srbije!

Potrebno je samo da pošalješ prijavu za učešće na turniru. Kotizacija se ne plaća, ali je broj takmičara ograničen pa je veoma važno da se prijaviš na vreme! Pobednici lokalnih turnira će obezbediti plasman na veliko finale koje će se održati krajem godine u Beogradu i na kojem najbolje igrače očekuju nagrade. Meridian se potrudio da obezbedi bogat nagradni fond a tri najbolja takmičara na završnom turniru će osvojiti:

1. mesto – 1.000 evra
2. mesto – 500 evra
3. mesto – 250 evra

Svi osvajači lokalnih turnira, bez obzira na plasman u završnici turnira, dobijaju bonuse za klađenje. Pre finala, svi pobednici lokalnih turnira dobijaju bonuse u vrednosti od 1.000 dinara, dok drugoplasirani, tj. poraženi u finalu lokalnog turnira osvaja 500 dinara koje može iskoristiti na meridianbet.rs sajtu. Takmičenje počinje 10. septembra turnirima u Apatinu i Šidu a kvalifikacije za završni turnir traju tačno tri meseca.

Ukoliko misliš da si najbolji, ukoliko si već prevazišao sve svoje drugare u jednoj od najpopularnijih igrica, ukoliko puštaš druge ljude da biraju Barselonu dok igraš sa Alavesom, ovaj turnir je prava prilika za tebe.

Jedina mana našeg turnira je što niko neće smeti da igra protiv tebe kada ga osvojiš! Svi zainteresovani igrači se mogu prijaviti na zvaničnom sajtu turnirapes.meridianbet.rs na kom takođe možete doći do svih informacija vezanih za tačan raspored i lokacije turnira.

Nakon dugo vremena ponovo ćemo biti svedoci velikog PES šampionata u Srbiji. Ako si ljubitelj ove popularne igre, sada je pravo vreme da to i dokažeš i pokažeš svoje umeće i znanje. Ko zna. možda baš ti postanete PES šampion Srbije! Možda baš ti osvojiš 1.000 evra, Meridianovu glavnu nagradu!

Šta čekaš? Prijavi se i pobedi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *