Adem Ljajić

Miha i Ljajić nemaju nameru da stanu, pada jedna velika serija

Siniša Mihajlović opet sjajno radi u Italiji. Posle turbulencija u Milanu preuzeo je Torino i sada  on i Adem Ljajić ređaju odlične rezultate.

“Bikovi” u ovom kolu igraju sa Krotoneom. Fenjeraš nema neke šanse protiv Torina. Ljajić, Beloti i Falke su sjajan trio i na sedam mečeva je već bio 3+. Teško da će protiv Krotonea taj niz stati, tako da uz 2 dodajte i 3+, Mihajlović i Ljaić vas neće izneveriti.

U duelu Kjeva i Kaljarija jedna velika serija će stati. Gosti su na 13 mečeva zaredom igrali 3+, dok domaćin redovno igra 0-2. Pošto su na poslednjih šest mečeva sa Kaljarijem “Leteći magarci” sačuvali svoju mrežu predlažemo da odigrate 1.

Udineze nije izgubio od Napolija već osam mečeva, ali su i na poslednjih devet utakmica samo jednom imali meč sa manje od tri gola. Odigrajte 3+, a i DNB 1 deluje kao odličan tip.

Juventus će svakako dobiti Peskaru na svom terenu, a pošto su poslednjih sedam mečeva igrali 3+ treba uz 1-1 dodati i da će biti golova na meču.

Sampdorija dočekuje Sasuolo koji nikako da sredi odbranu. Izgubili su poslednja tri meča, na njima su primali najmanje po tri gola, tako da bodovi ostaju u Đenovi.

Lacio nema poraz na poslednjih sedam mečeva, ali kada igraju sa Đenovom imaju velike probleme. Pobedili su ih samo jednom na prethodnih 10 susreta. Svakako da su “Nebesko-plavi” u boljj formi, ali će ući u meč znajući da im Đenova ne leži i zbog toga se ovde očekuje X.

Empoli je konačno pobedio u prošlom kolu kada je savladao Peskaru 4:0. Sada im u goste dolazi Fiorentina koja ima samo jedan porez u poslednjih deset mečeva. Na prethodnim duelima ovih timova uvek je bilo golova, a Empoli je protiv Peskare konačno krenuo da trese mreže pa i ovde 3+ deluje kao pravi tip.

Roma sa petoricom povređenih igrača putuje u Bergamo. Kada ovi timovi igraju u Bergamu skoro uvek bude 3+, pa će tako biti i sada. Oba tima su u sjajnoj formi i nećemo prognozirati konačan ishod, ali golova će sigurno biti.

Bolonja igra sa mnogo golova i od poslednjih 13 mečeva samo su jednom odigrali 0-2. Sa druge strane Palermo je na pet mečeva zaredom primio dva gola tako da 1 pojačajte sa 3+.