Mihajlović

Mihajlović igra 3+, Juventus ima neverovatnu seriju

Nema Lige šampiona ove nedelje, ali zato Siniša Mihajlović u vandrednom kolu Serije A gostuje svom bivšem klubu Interu.

Kolo počinje duelom Đenove i Milana u utorak od 20:45 časova. Domaći tim je poražen u derbiju sa Sampdorijom i sada bi pobeda nad “Rosonerima” zalečila rane ovog tima.

Ipak Milan je u sjajnoj formi, uspeli su da pobede i Juventus sjajnim golom Lokatelija. Milan ima pet pobeda i remi u poslednjih šest mečeva, a Đenova je u poslednja tri meča na svom terenu igrala X-X.

Juventus je poražen od Milana na gostovanju, a sada dočekuje Sampdoriju koja je dobila Đenovu u derbiju. “Stara dama” želi da pobedi na svom terenu, što bi bila 21 pobeda zaredom na Juventus Areni! Poslednja tri meča sa Sampdorijom igrali su 1-1 na svom terenu, prošli put je bilo 5:0.

Siniša Mihajlović sa Torinom gostuje svom bivšem klubu Interu. Torino igra jako efikasno otkad im je Mihajlović trener, na 12 od poslednjih 14 mečeva “Bikova” bilo je 3+, a na poslednja četiri meča su postigli bar dva gola. Sa druge strane De Bur je na ivici otkaza jer ima tri poraza zaredom.

Mnogo golova se očekuje i u duelu Lacija i Kaljarija. Gosti su zaređali deset utakmica 3+, ali Lacio tradicionalno pobeđuje Kaljari. Pet mečeva u svim takmičenjima su već pobeđivali, a poslednja tri puta bilo je 1-1.

Napoli se dosta muči otkako se Milik povredio. Ipak Empoli nije u boljoj situaciji, imaju šest mečeva bez pobede i 18. su na tabeli. Da stvar bude gora gosti nisu postigli gol na poslednjih šest mečeva. Empoli nije pobedio na poslednjih 13 gostovanja, tako da će teško odneti bilo kakve bodove sa San Paolija.

Bolonja je četiri kola bez pobede, a sada idu u goste Kjevu kome nisu postigli gol na poslednja četiri međusobna meča. “Leteći magarci” su u 8 od poslednjih 9 mečeva kod kuće igrali 0-2, a Bolonja je zaređala pet mečeva 0-2.

Fiorentina dočekuje Krotone koji je naređao pet poraza i ovo je prava prilika da “Viola” krene ka gornjem delu tabele. Možda treba razmisliti o 1 i 0-2 jer je Fiorentina na poslednjih pet mečeva na svom terenu sačuvala svoju mrežu.

Atalanta igra sa Peskarom,a  u poslednjih šest mečeva Peskara je samo jednom Atalanti dala gol. Peskara nije pobedila Atalantu već 11 mečeva, a uz to Peskara devet mečeva nije pobedila.

Roma je igrala 3+ na 11 od 12 poslednjih mečeva, a sada idu u goste Sasuolu koji ima šest pobeda na svom terenu zaredom. Ipak “Vučica” se nada da će nastaviti niz od tri pobede.