SIniša Mihajlović

Mihajlović protiv Đenove traži izlaz iz krize

 

Siniša Mihajlović i njegovi izabranici će večeras protiv Đenove pokušati da izađu iz loše serije od tri uzastopna poraza, dok će gosti ići na sve ili ništa, ne bi li što pre zaboravili neočekivano spoticanje protiv Palerma u prethodom kolu.

Falke, Ljajić i saigrači imaju imperativ pobede, a tri vezana poraza su sigurno poljuljala samopouzdanje Torinjana. Zbog toga  će Siniša Mihajlović morati da pronađe način da podigne samopouzdanje svojih pulena u pokušaju da sva tri boda ostanu kod kuće.

Činjenica da se Falke Iago vraća na čelo napada, omogućiće Mihajloviću da izvede svojih omiljenih 11 startera na početak večerašnjeg duela.

Što se tiče čete Ivana Đurića, ona igra toplo hladno od početka sezone, ali je bez obzira na oscilacije u igri, bila vrlo šuterski raspoložena i postizala je više od 2 gola po meču u poslednjih 10 utakmica. Sa Đovanijem Simeonijem kao predvodnikom u napadu, Đenovljani će pokušati da nastave šuterski niz.

U međusobnim duelima, u poslednjih šest utakmica oba tima su se pokazala kao odlični strelci, i postizali su više od 3 gola po utakmici. Na više od polovine odigranih duela pstignuto čak šest golova na meču.

S obzirom da su se obe ekipe pokazale kao vrlo efikasne Meridianbet vam daje kvotu 1,76 da će na utakmici biti postignuto više od 3 gola.

Ukoliko vam se ovo učini malo, slobodno odigrajte na Sinišu Mihajlovića. Ako 3+ pojačate sa kecom i kvota na vašu opkladu biće znatno veća.

Bodovi ostaju kod domaćina koji će goste ispratiti sa punom mrežom.