Odlična kvota na tiketu, ali i dva minuta ''viška''!

Milan i Sasuolo vole da preokreću!

Kakav uzbudljiv tiket sa Meridian uživo klađenja! Pet utakmica koje su bile u toku i na kojima su bili zanimljivi rezultati jednostavno nisu mogle da prođu bez para Milan – Sasuolo!

Milan
Rosoneri su toga dana najpre doveli svoje navijače do usijanja, a onda do ushićenja. Upravo taj momenat kada je Milan u drugom poluvremenu utakmice primio dva gola od svog ”tradicionalnog” neprijatelja u poslednjih par sezona, Sasuola, iskoristio je kladioc da ”zakuva” keca na Milan koji je gubio sa 3:1!
Kvota da će Milan da preokrene je dobila neverovatne razmere od dve cifre (21) i da se izrazimo sportskim rečnikom, napravila razliku na tiketu!
Sasuolo, međutim nije uspeo da sačuva svoju razliku, a Milan je golovima Bake, Lokatelija i Palete, situaciju preokrenuo u svoju korist i na kraju pobedio sa 4:3!
Slično je uradila i Malaga koja je gubila od Bilbaoa od trećeg minuta, ali su Baskijci imali fudbalera manje celih sat vremena, pa je Malaga na kraju iskoristila njihov umor i u poslednjih desetak minuta meča postigla pobedonosne golove.
Već je sve zamirisalo na zaokružene pogotke, ali se kladioc ipak prevario u proceni da će Espanjol uspeti da savlada Viljareal .Žuta podmornica je uz Real i Atletiko i dalje ostala jedina neporažena ekipa u Primeri, a pretpostavka da će popustiti baš u Barseloni, je odvojila našeg kladioca od lepog dobitka!