Milan Juventus

Milan popalio sve alarme, a Juventus očekuje rutinsku pobedu

Serija A se nastavlja, a Milan i Juventus igraju večeras. Nekada bi to bili dueli timova koji se bore za titulu, ali „Rosoneri“ su odavno van vrha italijanskog fudbala.

Manjak ulaganja i donekle tvrdoglava odluka Silvija Berluskonija da odlaže prodaju kluba bogatim investitorima dovela je do situacije u kojoj Milan od odlaska Zlatana Ibrahimovića nema nikakvu šansu za osvajanje trofeja.

Sada su u seriji od tri poraza i Vićenco Montela želi da što pre prekine ovaj neugodan niz. Đerar Delofeu će biti u sastavu u odsustvu Bonaventure, Susa  i Montoliva, a najveća uzdanica Bolonje u ovom duelu biće bivši napadač „Rosonera“ Matija Destro.

Prethodna tri meča ovih timova završila su se rezultatom 1:0, jednom je pobedila Bolonja, a dva puta „Rosoneri“. Meridianbet kvota na pobedu Milana tim rezultatom je sada 7, a na pobedu Bolonje 9!

Italijanski velikan mnogo više uspeha ima kada gostuje u Bolonji pošto nisu izgubili na prethodnih deset gostovanja. Kad smo već kod njihovih gostovanja, na šest od poslednjh sedam su igrali 3+, ali opet tu treba biti oprezan, upravo zbog tradicije igranja na malo golova sa ovim protivnikom.

Ipak Milan ne samo da ima tri poraza zaredom, nego su i pre toga jednom remizirali i na šest poslednjih mečeva imaju jedan trijumf. Sada je vreme da se prekine ovaj niz. Poslušajte naš savet i odigrajte dvojku.

Sa druge strane teško je naći dobar tip za meč Krotonea i Juventusa. „Stara dama“ je odgroman favorit, pošto domaćini imaju sreće da je u ligi Peskara – inače bi bili fenjeraši. Svakako već razmišljaju o životu u Seriji B i ovde teško da mogu išta da urade.

Juventusu nedostaje samo Mario Lemina, što znači da će punom snagom napasti i probati da se još više udalje od rivala u trci za Skudeto. Điđi Bufon je samo jednom na poslednjih šest mečeva vadio loptu i mreže, pa zašto bi sada odbrana Juventusa poklekla?

Kvota na to da Krotone neće postići gol je 1,67, a to deluje baš kao sigurica!