Milano Real Madrid

Milano i Real daju fiks dana, igraj na poene i nema promašaja

Kada igraju prvi i poslednji na tabeli i to na domaćem terenu lidera pomislili bi da je kec pravi tip. Ne ako Milano gostuje u Madridu.

Iako je kvota na Real Madrid mala, neće ovo biti tako lak zadatak za „Kraljevski klub“. Madriđani imaju drugi najbolji niz pobeda u Evroligi sa pet vezanih trijumfa i uspei su da se izjednače sa CSKA na vrhu tabele.

Sa druge strane Milano je posle ogromne serije poraza kada su ih svi otpisali krenuo da se vraća u igru i sada gaje nade da bi nekim čudom mogli da se umešaju u igru za mesto u Top8 Evrolige.

Išli su preko 90 poena u mečevima sa Galatasarajem i Olimpijakosom, pa im je to bilo dovoljno za dve pobede. Na ovom meču će im takođe napad biti prva opcija.

Nadaju se u italijanskom timu da će iznenaditi Real, ali s obzirom na ogroman hendikep od -15,5 ovde je naš predlog za konačan ishod 2. Repešina ekipa je u formi i samopouzdanje je na nivou, a iako je Real svakako jedan od favorita za osvajanje takmičenja teško da će baš sa tolikom razlikom uspeti da dođe do pobede.

Ipak nije potpuno isključeno da će Real imati šutersko veče i da ćemo videti pobedu sa velikom razlikom. Zato preporučujemo igru na više poena.

Meridianbet je dao granicu 170,5 koju će ova dva tima sa lakoćom preći. Raspucani šuteri Olimpije iz Milana su  defanzivno sjajnom Olimpijakosu dali 98 poena, a o napadačkim opcijama u Realu nije potrrebno trošiti reči.

Za one koji više vole da rizikuju savetujemo da ovaj plus „pojačaju“ još malo, jer je kvota na više od 173,5 poena sjajnih 2,25!

Očekujte mnogo kontri,tranzicije, šuteva za tri poena i brzih napada. Kada se sve to ima u vidu, plus je zagarantovan.