Solnok je već igrao sa Partizanom u ABA ligi

Mornar dobar na svom terenu, Solnok je obavezan minus

Partizan igra u Ligi šampiona sa Spiru Šarloa, a Mornar i Solnok su ekipe koje vam savetujemo da nikako ne preskočite na tiketu.

Mornar na svom terenu igra sa Avelinom koji je u prošlom kolu uspeo da prvi put bude poražen. Barani na svakoj utakmici na svom terenu budu nezgodan pritivnik, pa će tako biti i sada. Uz hendikep 7,5 odigrajte siguran 1.

Još jedan dobro poznata ekipa iz ABA lige igra LŠ. Solnok gostuje u Poljskoj, gde ih dočekuje Zielona Gora. Solnok je takođe domaćinska ekipa i do sada su na svim gostovanjima jako loše igrali. U Ludvigsburgu su postigli 56, a u Atini 49 poena, tako a i sada odigrajte – na njih

Partizan dočekuje Šarloa, tim o kome smo pisali, a granica na goste je 68,5 poena što je takođe previše. U duelu timiova koji se bore za prvo mesto u grupi A Banvit igra sa Monakom. Za sada Francuz nemaju poraz, a Banvit je u prošlom kolu prvi put izgubio meč. Ipak na svom terenu su dovoljno jaki da se izjednače na tabeli sa timom iz kneževine.

Nimburk u toj grupi dočekuje Aris koji deluje nezaustavljivo. Grci se ne šale i žele da sami ostanu na čelu tabele posle ovog meča. Iako je kvota na Nimburk manja to treba iskoristiti i odigrati 2.

Danskim Baken Bersima definitivno nije mesto u LŠ, sve mečeve su gubili lagano, pa će tako i Frankfurt sa severa doći sa pobedom, i to većom od 10 poena razlike.

Izraelski Ironi dočekuje Helios, a u ovom meču timova koji će se izgleda boriti za šesto mesto u grupi predlažemo da odigrate da će se završiti sa 1-6 poena razlike za pobednika.

Lion dočekuje Ventsplis, a letonski tim je neočekivano ispao jedna od boljih defanzivnih ekipa lige. Niko im do sada nije ubacio 79 poena na meču pa neće ni Francuzi, odigrajte – na Lion.

Cibona je u ABA ligi pregažena u duelu sa Crvenom zvezdom, a još jednom se pokazalo da tim Damira Mulaomerovića u defanzivi itekako ima problema. Zbog toga u duelu sa litvanskim Juventusom odigrajte na više poena.

Na kraju u grupi u kojoj je i Partizan Bešiktaš deluje nezaistavljivo. Turci će sasvim sigurno ići dalje i to najverovatnije sa prvog mesta u grupi. Sasari je daleko od ekipe koja je do skora igrala Evroligu, pa tako odigajte 2 i to uz hendikep 4,5 poena.