Saton junajted Arsenal

Može li Arsenal da kiksne protiv amatera iz Mekdonaldsa?

FA kup je uvek bio takmičenje koje donosi velika iznenađenja, a ostaje da se vidi da li sada Arsenal može da padne protiv Saton junajteda.

Ovaj meč je izazvao mnogo pažnje javnosti, jer je ekipa Saton junajteda skup neverovatnih likova! Prvi koji je upao medijima u oči je rezervni golman Vejn Šo.

Ovaj simpatični 46-godišnjak sa ozbiljnim viškom kilograma nije odigrao ni minut do sada u FA kupu, ali je samom pojavom osvojio srca mnogih ljubitelja fudbala. Nekada se bavio prodajom sladoleda, a u Satonu obavlja više funkcija, od trenera golmana i golmana do čuvara terena.

Moj tast mi govori da me ismevaju, ali meni ne smeta. Sve je to šala. Ako tako Saton dobiie više pažnje, onda je to odlično„, izjavio je Šo govoreći o svojoj novostečenoj slavi.

On je punio novinske stranice sve do sada, a u danima pred sam duel sa „Tobdžijama“ u prvi plan je izašao vezista Niki Bejli. Njegove prehrambene navike ne nalikuju nečemu što bi se dalo očekivati od sportiste.

Moja ishrana me je dovela ovde gde sam sada. Mislim da nikada u životu nisam pojeo salatu ili povrće. Moj obrok pre meča je uvek u Mekdonaldsu!„, izjavio je Bejli, a potom i dodao:

Mama me je kao malog terala da jedem zeleniš, ali mi je od toga bilo muka.

Deluje da će Arsenal imati lak posao, pošto je Saton petoligaš, poluprofesionalni klub koji je trenutno na 17. mestu u petom rangu takmičenja i tu se bori za opstanak.

Ipak niko nije verovao ni da će Saton dogurati do ovde. Oni su u prethodnom kolu izbacili Lids, a u timu imaju četiri igrača koja su prošla školu Arsenala. Oni će biti posebno motivisani da se dokažu svom bivšem klubu.

Svakako da će Arsenal na ovom meču imati malo navijča iz tabora onih neopredeljenih, svi će navijati za novo čudo FA kupa. Meridianbet kvota na 2 je 16, pa ko oseća da je vreme za magiju, neka proba.