Lion Roma

Može li Roma da neutrališe furiozni finiš Liona?

Prvi meč u Francuskoj nam je ponudio sjajan fudbal, a sada Roma pokušava da na svom terenu nadoknadi zaostatak od dva gola.

Mala olakšavajuća okolnost za „Vučicu“ je to što je tim iz Rima na gostovanju postigao dva gola, pa ga dalje vode i pobede od 2:0 ili 3:1. Svakako Roma mora da nastupi napadački jer mreža Liona mora da se zatrese minimum dva puta.

Pretpostavlja se da će zbog toga Roma na ovom meču izaći sa trojicom u odbrani, a obe ekipe će ovoga puta biti u najjačim sastavima. Lion će biti bez Memfisa Depaja koji nema pravo nastupa u Ligi Evrope, a Roma se već navikla na to da na terenu nema duže povređenog Alesandra Florencija.

Ipak biće teško pre svega zauzdati napad Liona, koji je na prethodna tri meča postizao po bar četiri gola, tako da je 3+ redovno na njihovim mečevima. Samo jedan od prethodnih sedam evropskih mečeva odigrali su 0-2.

Prvi meč odigran u Lionu imao je nekoliko preokreta, a na kraju su Fekir i Toliso sjajnim udarcima iz daljine uspeli da donesu veliku prednost svom timu.

Zbog ovakvih rezultata oba tima i meča u kome je bilo šest golova kvota na 3+ je samo 1,33. Dosta je bolja kvota na 4+ koja iznosi 1,83. To da će obe ekipe postići po gol takođe ima prilično malu kvotu – 1,38.

Zato predlažemo igranje na konačan ishod. Lion je pobedio u šest od sedam poslednjih mečeva i zaista deluju kao ekipa koju je jako teško pobediti u ovom trenutku.

Dvojka ovde daje kvotu 4,55, ali ako niste sigurni u pobedu Liona, odigrajte X2. Meridianbet kvota na to je 2,15 i ovo je zaista tip dana!