Steaua je poražena, ali to navijačima nije jedina "rana" sa ovog meča

Najbolja navijačka “podvala”, Steaua dvaput deklasirana! (FOTO)

Steaua je izgubila sve šanse za plasman u Ligu šampiona, ali to nije najgora stvar koja je zadesila tim iz Bukurešta.

Iako je Serhio Aguero uspeo da promaši dva penala tim Pepa Gvardiole je u na gostovanju slavio 5:0, a sam Aguero je postigao het-trik.

Pred gostovanje u Mančesteru Steaua nema nikvakve šanse da sustigne rivala i uspe da se plasira u grupnu fazu takmičenja, ali osim lošeg rezultata na terenu i na tribinama je bilo događanja koja su razočarala navijače kluba.

Naime na startu meča navijači su preko cele severne tribine zajedno napravili transparent na kome je pisalo “Samo Dinamo Bukurešt”! U čemu je stvar?

dinamo steaua

Navijači najvećeg rivala su uspeli da se infiltriraju među najvernije pristalice Steaue. Predstavili su se kao profesionalci i ponudili se da pomognu oko osmišljanja i pravljenja koreografije. Prepuštena im je briga o vizuelnom izgledu tribine.

Steaua je započela meč, a ceo stadion je zanemeo kada se na severnoj tribini pojavio ogromni transparent sa imenom najvećeg rivala.

Niko u taboru tima iz Rumunije nije očekivao prolaz dalje kada im je žreb dodelio tim iz Engleske. Ipak, verovatno će ova sabotaža više “boleti” navijače nego sam poraz koji je bio ubedljiv.

Mečevi kvalifikacija za Ligu šampiona nastavljaju se i u sredu kada se igra pet utakmica.