Uhvaćeni prelazi iz snova, ali tiket ostao bez dobitka!

Najveća kvota najlakše došla!

Evo dobitnog tiketa sa lepo ukomponovanih 11 parova, na kojima preovlađuju tipovi na konačan ishod kojih je ukupno šest, dok se na preostalih pet nalaze razne varijante duple opklade.
Ukupna kvota od 2242 je neverovatna i veoma ohrabrujuća za sve one koji vole da igraju takozvane ”glista tikete” sa dosta parova.
Najveća kvota na ovom tiketu je na paru Cvole – Viljem II, na kojoj je pogođena pobeda domaćina uz golove oba tima. Cvole je lako postigao četiri gola, ali je i Viljem II uzvratio jednim pogotkom što je bilo dovoljno da tip postane dobitan.
Još efikasniji je bio Sporting koji je inače odličnoj Arouki mrežu zatresao pet puta, od čega četiri puta u prvom poluvremenu, ali je i svom gostu dopustio počasni pogodak što je i ispunilo uslov tipa 1&3+.

kvota
Isti rezultat je bio i na utakmici Anže – Lorijen, gde je odigran konačan ishod 1 i pogođen odličan koeficijent 2.50.
Na utakmici Kaen – Troa, kladioc se opredelio za zanimljivu kombinaciju – pobedu domaćina uz 2-3 gola na meču.
Na tri utakmice iz brazilskih liga (Resende – Bonsuseso, Korintijans – Linense i Boavista – Vasko) kladioc je igrao konačan ishod, a favoriti su pobedili bez ijednog primljenog gola.
GG3+ na meču Serkl Briž – Virton je došlo još u prvom poluvremenu, a jedino je Lil pravio napravio malo problema pošto je do pobede protiv Tuluza stigao uz pomoć samo jednog gola na utakmici.