Uhvaćeni prelazi iz snova, ali tiket ostao bez dobitka!

Najveća kvota pogođena, ali je dobitak za malo izostao!

Da je vlasnik ovog fantastičnog tiketa zatražio jednu manje, odnosno kombinaciju 9/10, zajedno sa listićem bi prošetao do kase i podigao priličan dobitak!

Uslova je svakako bilo i prava je šteta što čak devet pogođenih tipova na kraju nije nagrađeno, jer je kladilac pokazao zavidnu tipstersku veštinu.

Raznovrsne igre na golove iz velike Meridianbet ponude

Raznovrsne igre na golove iz velike Meridianbet ponude su osnova tiketa, bilo da je u pitanju GG ili Dupla opklada GG&3+!

”Monotonija” je razbijena Duplom opkladom 1-1&3+ na paru portugalskog šampionata Sporting – Estoril koja je završena rezultatom 4:2 za domaći tim, posle vođstva Lavova na poluvremenu 3:0!

Najveća kvota je pogođena na drugoj utakmici iste lige, Estoril – Porto, gde je tipovana dupla opklada GG&3+. Zanimljivo je da su sva tri pogotka postignuta u poslednjih 7 minuta utakmice, a domaćin je ”overio” tip u trećem minutu nadoknade vremena!

Sreću je pokvario Lacio, koji osim što je razočarao svoje navijače izgubivši na Olimpiku od Kjeva (0:1), nego nije uspeo da postigne ni gol  iako je prema golu protivnika šutirao neverovatnih 28 puta!