NBA Majls Tarner

NBA: Kralj opet bolji od Indijane, tip dana je Majls Tarner

NBA plejof je počeo i već smo imali nekoliko iznenađenja. Indijana je u prvom meču zamalo pobedila Kavalirse u Klivlendu, ali Si Džej Majls nije pogodio za pobedu.

Bura se podigla posle prvog meča ova dva rivala. Klivlend je nastavio sa neubedljivim igrama sa kraja regularnog dela sezone, a Pol Džordž je bio besan na svog saigrača.

On je bio udvojen u poslednjoj akciji gde je Indijana imala šut za pobedu, a Si Džej Majls mu nije dodao loptu za poslednji šut i promašio je. Kralj i Kavsi su se tako provukli i pobedili u prvom meču NBA plejofa 2017. godine.

Meč nije ličio na plejof utakmicu, oba tima su u odbrani imala mnogo propusta i nije izgledalo kao da su ova dva sastava u formi. Ipak Klivlend će podizati formu kroz plejof, a Indijana je možda i idealan tim da ih natera da se „dovedu u red“.

NBA titula je na nišanu Voriorsima i San Antoniju, kao prvim konkurentima Lebrona i drugova za titulu. Zato se sada očekuje mnogo bolja igra Klivlenda. Hendikep je -7,5 poena i on će biti premašen.

Tristan Tompson i Kevin Lav će pre svega morati bolje da zatvore reket za prodore protivnika, ali će to ostviti prostora pod samim košem. Tip dana je više poena na mladog Majlsa Tarnera. Granica na jednog od najtalentovanijih centara lige je izuzetno potcenjen sa granicom od 12 poena. Mnogo više će se ovoga puta igrati na njega ispod koša, tako da će preći ovu granicu.

Ova dva para već čine solidan tiket, a ponuda za NBA je večeras odlična. Kralj će doneti pobedu Klivlendu, a Tarner Indijani nadu u budućnost. Za svakoga po nešto.