NBA: Nikola Jokić ''zakucao'' Sakramento, na redu su Lejkersi!

NBA: Nikola Jokić ”zakucao” Sakramento, na redu su Lejkersi!

Denver je najzad uspeo da smanji razliku između broja pobeda i poraza , a okršaj sa Lejkersima u Pepsi centru je prilika za dalje smanjivanje ”jaza” i napredovanje ka plej-ofu!


Posle trijumfa nad Bostonom na svom parketu, Nikola Jokić je predvodio Grumenje do treće pobede u četiri poslednje utakmice, a žrtva je bio Sakramento. To je bio drugi uzastopni trijumf nad Kraljevima, koji su najzad na putu da postanu redovne mušterije Grumenja.

Naime, Sakramento je pre ova dva poraza, čak pet puta uzastopno pobeđivao Denver, što je pretilo da postane ”loša navika” za tim iz Kolorada.

Jokić je ponovo zabeležio dabl-dabl sa 20 ubačenih poena i čak 14 uhvaćenih lopti, ali je najefikasniji u sastavu gostiju bio Geri Haris sa 24 poena, dok je Galinari dodao 15.

Lejkersi su i dalje samo bleda senka nekada velikog NBA šampiona, a trenutno se nalaze na poslednjem mestu Zapadne konferencije gde su dospeli posle samo jedne pobede u 10 prethodnih utakmica.

Ipak, treba podsetiti na to da je ekipa iz Los Anđelesa početkom februara uspela da pobedi Denver na svom parketu i da se revanšira za poraz koji je doživela nekoliko nedelja ranije na istom mestu.

Meridianbet kvote za ovaj susret pogledajte ovde.


6.3.2017. NBA: Može li Jokić da pogura Denver do prve pobede nad Sakramentom posle dve godine?