Monpelje je Miću doneo veliku radost

Nezvanični rezultati

Lako je danas igrati kladionicu, ispijaš kafu a telefon ti javlja istog momenta kada padne gol u utakmici japanskog drugoligaša.

Onda štitiš tiket on-line uplatom (i dalje piješ kafu) a čim ti “kling” na telefonu javi da je utakmica završena pođeš i podigneš dobitak .

Veterani ove igre sjećaju se dobro vremena kada su samo televizori najnovije generacije imali teletekst. Naročito popularan bio je novi servis mobilnih operatera – pozoveš i pitaš za rezultat.

Moj dobar drugar Maksa čeka dvojku na Šalke protiv Hamburga. Utakmica je završena ali nikako da saznamo rezultat. Maksa nema kredita, pozajmljuje mobilni od druga i poziva call centar – sportske rezultate. Javlja se djevojka koja je tek počela da radi u call centru i nema baš iskustva sa rezultatima.

Maksa: “Molim vas, kako je završena utakmica Hamburg – Šalke?”
Operaterka: “Šalke, samo trenutak… Šalke 0-4!”
Maksa: “Tooooo sestro!”

Radilo se o dobrom dobitku, ali je važilo pravilo da se dobitni tiket isplaćuje tek sutradan. Nema veze, pozajmi Maksa sto maraka i povede nas u kafanu da časti za dobitak. Djevojku časti parfem, koji je uzeo na veresiju, do sutra.

Sutra Maksa pođe u kladionicu i dade tiket na isplatu.

Žao mi je ali tiket nije dobitni“, reče radnik za pultom
Kako bre nije!“, dreknu Maksa
Pao si na Šalke, utakmica je završena 0:0“, odgovara radnik.
Ali rekli su mi u call centru Šalke 04!”

A onda i sam shvati u čemu je operaterka pogriješila.  Smrknut, samo promrmlja:
“Šta bi mi tek rekla da sam umjesto na Šalke odigrao na Minhen 1860!”

Ovu sjajnu priču dobili smo od Saše N. (broj računa 1002432) i ona je deseta u serijalu “Moja priča”. Saša je nagrađen sa 50 EUR na bonus računu i moći će da se zabavi zajedno sa svojim prijateljima u Meridianu..

Ako ti imaš neku zanimljivu priču iz kladionice ili anegdotu koju bi hteo da podeliš sa nama piši nam na mojaprica@kladionicameridian.com.

Naredna priča izlazi 27. decembra, pošalji nam neki svoj doživljaj ili anegdotu iz kladionice i očekuj nagradu!