tiket

Ni Huskvarna nije presekla dobitak!

Nekako se proizvođač motornih testera, doduše i dvotočkaša, Huskvarna našla na ovom tiketu, ali ni ona nije mogla da odseče dobitak od srećnog kladioca! Osim para Huskvarna – Osters, koji pripada trećoj diviziji švedskog fudbala, sedam preostalih utakmica su odigrane u okviru kvalifikacija UEFA Lige Evrope.

тип
Ukupan koeficijent na ovom tiketu je 1645.43, a kladioc je bio toliko samouveren da je na čak tri meča ovog teško predvidivog takmičenja stavio znak iks. Nerešenim rezultatom su završeni dueli Beroe – Helsinki (1:1), Rejkjavik – Grashopers (3:3) i Rops – Lokomotiva (1:1).
Najneizvesnije je bilo u Finskoj, gde je domaći malo ”oklevao” i do izjednačenja stigao tek tri minuta pre kraja susreta. Da stvar bude interesantnija, fudbaler Ropsa Jameh je bio strelac oba gola: prvo je zatresao sopstvenu mrežu, a onda je na kraju i protivničku, čime je ovaj tip postao dobitan.
Kladioc je svoj rezervisan stav prema srpskim predstavnicima izrazio i na tiketu. Predvideo je da će Vojvodina teško izaći na kraj sa Velšanima i da će gosti odoleti u prvom poluvremenu, kao i da Partizan neće uspeti da savlada Zaglebje.
Tako je i bilo, Voša je tek nekoliko minuta pre kraja utakmice uspela da postigne pobedonosni gol protiv čvrstih gostiju, dok Partizan nije uradio ni toliko, pa je meč u Beogradu završen bez golova.
Ni treći naš predstavnik, Čukarički, nije se proslavio, pošto je izgubio od Videotona sa 2:0. Mađarski tim je drugi gol postigao sa igračem manje i to u nadoknadi vremena, čime je u poslednjem trenutku spašen tip 2-3 gola!